reparation af iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro reparation

Model: A2890 | Lanceringsår: 2022 | Tekniske specifikationer

Hvis uheldet er ude, og din iPhone 14 Pro har lidt skade eller ikke fungerer som den skal, er der ingen grund til panik. Hos MiPhone står vi klar til at foretage en professionel reparationer for dig.

Vi tilbyder en bred vifte af services, herunder udskiftning af skærm, batteri, bagcover, opladerstik og meget mere på netop iPhone 14 Pro. Med mere end 10 års erfaring inden for reparation af Apples devices, kan du være helt trygt ved at overlade dit kæreste eje til vores dygtige teknikere.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 14 Pro

Mere om iPhone 14 Pro reparation

iPhone 14 Pro imponerer med sin 6,1-tommer skærm, der nu udnytter skærmarealet endnu mere effektivt. Apple har fjernet notch’en og introduceret Dynamic Island, hvilket giver dig mulighed for at udnytte hver eneste kvadratcentimeter på din iPhone 14 Pro.

Denne model er desuden udstyret med en kraftfuld A16 Bionic-chip, der forbedrer batterilevetiden og sikrer en hurtig ydeevne. Du kan vælge mellem lagerkapaciteter på 128 GB, 256 GB, 512 GB eller endda 1000 GB.

Pålidelig reparation af din iPhone 14 Pro

Når du vælger MiPhone til reparation af din iPhone 14 Pro, kan du altid forvente den allerbedste service. Vi er blandt Danmarks mest erfarne værksteder med mere end 10 års erfaring inden for reparation af iPhones.

Uanset hvilken type reparation din iPhone har brug for, giver vi altid en solid 2-årig garanti. Desuden stræber vi altid efter at fuldføre de fleste reparationer på under en time.

Hvis skaderne på din iPhone 14 Pro er mere omfattende end som så og kræver mere tid at reparere, stræber vi stadig efter at udføre reparationen samme dag.

Besøg os uden tidsbestilling

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted eller et af vores indleveringssteder uden tidsbestilling og få personlig hjælp til din iPhone. Her kan du være sikker på, at vores fokus altid er kvalitet og god service.

Vi er altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende din iPhone 14 Pro reparation.

Du kan også ringe til vores kundeservice på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for yderligere assistance.

Få udført en reparation af din iPhone i dit lokalområde!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En iPhone 14 Pro reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Rødovre, Allerød eller Stenløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer udføres mens du venter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og bekvemme løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed