reparation af iPhone 7

iPhone 7 reparation

Model: A1778 | Lanceringsår: 2016 | Tekniske specifikationer

Hos MiPhone er vi specialister i reparation af alle iPhone-modeller, og reparation af iPhone 7 er selvfølgelig ingen undtagelse. Med mere end 10 års erfaring kan du trygt stole på vores evner til at udføre reparationer af højeste kvalitet, og efter producentens forskrifter.

Nedenfor finder du en overskuelig prisliste over de forskellige reparation vi kan tilbyde af din iPhone 7. Du er altid velkommen til at besøge vores værksted, hvor vores dygtige teknikere vil tage godt hånd om din iPhone 7 og give den, den opmærksomhed den har brug for. Hos MiPhone går vi ikke på kompromis med kvaliteten!

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 7

Mere om iPhone 7 reparation

iPhone 7 gjorde sin entré i 2016 som efterfølgeren til iPhone 6S. Denne bemærkelsesværdige telefon bragte flere nye funktioner med sig, herunder et 12MP kamera, der imponerede i dårlige lysforhold sammenlignet med tidligere modeller.

Frontkameraet fik også en opgradering fra 5MP i iPhone 6S til imponerende 7MP. Jackstikket til høretelefoner blev dog fjernet, hvorfor brugerne nu måtte ty til trådløse headset, hvilket senere er blevet standarden for iPhones.

Da den ramte markedet, var iPhone 7 den mest kraftfulde iPhone takket være den nye A10 Fusion-processor, og batterilevetiden blev betydeligt forlænget. Selv i dag er iPhone 7 stadig en populær telefon i Danmark, og vi har omfattende erfaring med at reparere denne model.

Udskiftning af alt fra skærm til batteri

Hvis din iPhone 7 har pådraget sig skader eller ikke længere fungerer korrekt, kan vi bistå med reparation af alt fra skærmen til kameraet, batteriet, ladestikket, eller højttalerne.

Er du usikker på, hvad der præcist er galt med din iPhone 7, kan vi også udføre en diagnose af din enhed, så du kan nemt kan træffe en beslutning på baggrund af en professionel vurdering.

Vi forstår vigtigheden af at have adgang til sin iPhone, og derfor er vores højeste prioritet altid at udføre reparationer så hurtigt som muligt. I de fleste tilfælde indebærer dette en reparation af din iPhone 7 på under en time.

Vi anvender udelukkende originale reservedele, hvilket garanterer, at alle funktioner bevares, som de var, da enheden var ny. Vi kan dog også tilbyde mere prisvenlige alternativer til de fleste reparationer, hvis du ønsker en mere økonomisk løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Overlad trygt din iPhone 7 til os

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted eller en af vores butikker uden forudgående aftale eller tidsbestilling. Her kan du være sikker på, at vores fokus er rettet mod kvalitet og et højt serviceniveau.

På vores værksted er vi ligeledes altid tilgængelige til at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende din iPhone 7 reparation.

Alternativt kan du kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

En reparation af din iPhone 7 er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En iPhone 7 reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis København S, Allerød eller Stenløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer udføres mens du venter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og problemfrie løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed