reparation af iPad Pro 12.9" 3. generation

iPad Pro 12.9″ 3. Generation reparation

Model: A1876 / A1895 | Lanceringsår: 2018 | Tekniske specifikationer

iPad Pro 12.9″ 3. generation præsenterer uden tvivl en af markedets mest imponerende tabletskærme. Det ville dog være en skam at skulle leve med revner eller knust glas. Men fortvivl ikke, vi fikser den for dig.

Vi sikrer en hurtig reparation inden for kun 24 timer, benytter udelukkende originale reservedele og tilbyder selvfølgelig en 2-års garanti. Vi tror på, at dette er årsagen til, at over 15.000 kunder allerede har valgt os.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad Pro 12.9″ 3. Generation

Mere om iPad Pro 12.9″ 3. Generation reparation

Den imponerende iPad Pro 12.9″ 3. generation er en enhed, skræddersyet til at imødekomme behovene hos studerende, professionelle og almindelige forbrugere.

Denne tablet leverer kraftfuld ydeevne, en spektakulær skærm og en række imponerende funktioner. Men hvad gør du, hvis din iPad Pro 12.9″ 3. generation har pådraget sig en skade?

Så overlader du den naturligvis i hænderne på vores erfarne teknikere hos MiPhone, som står parat til at reparere din iPad Pro til perfektion.

Reparation af skærmen på din iPad Pro 12.9″

En beskadiget skærm kan drastisk påvirke din tabletoplevelse. Hos MiPhone har vores erfarne teknikere den nødvendige ekspertise og viden til at håndtere skærmreparationer på din iPad Pro 12.9″ 3. generation.

Ved at anvende originale reservedele og det rigtige værktøj arbejder vi målrettet mod at gendanne skærmens klarhed og funktionalitet, så du igen kan nyde en problemfri brugeroplevelse, ligesom da enheden var ny.

Vi forstår derudover vigtigheden af en hurtig reparation, og derfor bestræber vi os på at udføre størstedelen af reparationerne inden for 24 timer.

Vores engagerede teknikerteam og vores forpligtelse til førsteklasses service sikrer, at din enhed kommer tilbage i topform så hurtigt som muligt.

Spar penge og vælg en reparation af din iPad

Beslutningen om at reparere eller udskifte din enhed indebærer økonomiske og miljømæssige overvejelser. Ved at vælge reparation hos MiPhone bidrager du til bæredygtighed ved at mindske elektronisk affald og forlænge levetiden på din iPad Pro 12.9″ 3. generation.

Vi prioriterer bæredygtighed og bruger kun originale reservedele for at sikre kvalitet og holdbarhed i vores reparationer. Lad os blot fremhæve de største fordele ved at vælge vores service:

  • 2 års garanti på alle reparationer
  • Reparation inden for 24 timer
  • Originale reservedele
Vi tilbyder også teknisk support til din iPad Pro 12.9″ 3. generation

Udover at reparere skader og defekter på din iPad Pro 12.9″ 3. generation er vores erfarne team også klar til at hjælpe med teknisk support, dataoverførsel og besvare generelle spørgsmål.

Så hvorfor udskyde dine udfordringer til i morgen, når du kan kigge forbi vores værksted eller en af vores mange butikker uden tidsbestilling.

Vi ser frem til at byde dig og din beskadigede iPad Pro 12.9″ 3. generation velkommen!

En reparation af din iPad Pro 12.9″ 3. Generation er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres iPhones, iPads eller Samsung Galaxy smartphones. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En iPad Pro 12.9″ 3. Generation reparation kan normalt håndteres på under 24 timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Allerød, Stenløse eller Værløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor reparationstiden er endnu kortere.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPad til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og bekvemme løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed