reparation af iPhone 12

iPhone 12 reparation

Model: A2403 | Lanceringsår: 2020 | Tekniske specifikationer

Har din iPhone 12 lidt skade? Så kan vi trøste dig med, at du er landet det helt rigtige sted. Hos MiPhone tilbyder vi nemlig en hurtig og professionel reparation, der uden tvivl vil opfylde dine forventninger.

Med over 10 års ekspertise inden for reparation af iPhones kan du være sikker på, at din iPhone 12 er i de bedste hænder. Vi benytter naturligvis originale reservedele og giver 2 års garanti på alle reparationer uden undtagelse. Vores dedikation til kvalitet og pålidelighed sikrer, at din iPhone 12 bliver behandlet på bedste vis.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 12

Mere om iPhone 12 reparation

iPhone 12 gjorde sin entré på det danske marked i oktober 2020 og imponerede med sit innovative, kantede aluminiumsdesign. Selvom den deler ligheder med tidligere modeller, har komponenterne, kameraet og andre funktioner gennemgået betydelige forbedringer siden iPhone 11.

Den er udstyret med den avancerede A14 Bionic-processor, et Super Retina XDR OLED-display, to kameraer og fascinerende tilføjelser som MagSafe-magneten på bagsiden, der muliggør trådløs opladning.

Skærmen har ligeledes fået beskyttelse i form af det innovative “Ceramic Shield,” der er fire gange mere robust mod stød og slid sammenlignet med tidligere modeller.

Men på trods af det nye design og de mange opgraderinger forbliver din iPhone 12 følsom over for tab og stød. Derfor er det ikke urealistisk, at du på et tidspunkt vil have brug for en reparation.

Vi klarer en reparation af din iPhone 12 skærm

iPhone 12 er udstyret med en 6,1-tommers Super Retina XDR OLED-skærm, beskyttet af Ceramic Shield for at modvirke ridser, brud og andre skader. Trods denne beskyttelse kan skærmen stadig gå i stykker ved et uheldigt fald eller et kraftigt stød.

Vi står naturligvis til rådighed, når det kommer til hurtigt og smertefrit at udskifte skærmen. Ofte kan vi udbedre skaden på din iPhone 12 inden for få timer.

Er batteriet i din iPhone 12 udkørt?

Selvom de nye batterier er betydeligt forbedrede, slides de stadig over tid. Hvis din iPhone 12 oplever strømproblemer eller langsommere opladning, kan det være tid til at inspicere batteriet eller bundstikket.

Vi tilbyder hurtig fejlfinding af din iPhone 12 og kan hurtigt foretage en batteriudskiftning, hvis det bliver nødvendigt.

Uden behov for tidsbestilling kan du altid besøge vores værksted i Herlev eller et af vores mange indleveringssteder og modtage lige præcis den hjælp du har brug for. Vi garanterer fokus på kvalitet og et højt serviceniveau.

Vi er altid tilgængelige for at besvare dine spørgsmål vedrørende reparation af din iPhone 12. Du kan også kontakte vores kundeservice alle hverdage fra kl. 09.00 til 18.00 og lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for assistance.

En reparation af din iPhone 12 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og problemfri reparation.

Oftest kan en reparation klares på bare få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Hillerød, Rødovre, Allerød, Stenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig ekspedition.

Find dit værksted Send din enhed