reparation af iPhone SE 2. generation

iPhone SE 2. Generation reparation

Model: A2296 | Lanceringsår: 2020 | Tekniske specifikationer

Har din iPhone SE 2. Generation (2020) været en tur på gulvet eller holder batteriet ikke længere strøm? Så fortvivl ej, vi er her for at tilbyde dig en hurtig, professionel og pålidelig reparation.

Vores erfarne teknikere har beskæftiget sig med reparation og support af iPhones, iPads og Samsung Galaxy smartphones i mere end 10 år. Du kan derfor være tryg ved, at alle reparationer udføres med den største omhu og efter producentens specifikationer. Du finder prisen på din reparation lige herunder.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone SE 2. Generation

Mere om iPhone SE 2. Generation reparation

iPhone SE 2. Generation repræsenterer Apples prisvenlige svar på en iPhone, der stadig lever op til tech-gigantens velkendte høje standard. Den blev introduceret på det danske marked i april 2020 og er skabt til at konkurrere med andre lavprismobiler fra forskellige producenter.

Apple har formået at holde prisen på den nye SE 2. Generation nede ved at integrere komponenter, der allerede er velkendte fra deres andre modeller. Den er udstyret med den samme A13 Bionic-chip som iPhone 11-serien, den samme 4,7-tommers Retina HD-skærm som iPhone 8 og et batteri, der er relativt sammenligneligt.

For os som mobilreparatører er en af fordelene ved brugen af disse velkendte komponenter, at vi allerede har de fleste reservedele på lager. Derudover har vi stor erfaring med udskiftning af disse komponenter, da opbygningen af enheden er den samme som iPhone 7 og 8.

Skærmreparation på din iPhone

Hvis din skærm har fået en revne i glasset eller din telefon har været udsat for et kraftigt stød, der har resulteret i døde pixels eller sorte pletter på displayet, kan vi klare denne reparationen.

Udskiftning af iPhone-skærm er en af de mest almindelige reparationer, vi udfører på vores værksted. Vi kan normalt udføre denne reparation på under en time og i nogle tilfælde endnu hurtigere.

Skærmen i den nye iPhone SE er en 4,7-tommers Retina HD-skærm, som du kender fra iPhone 8. Dog har den også Apples nye TrueTone-teknologi, der automatisk tilpasser farverne til dine omgivelser.

Dette bidrager ofte til en forbedret billedkvalitet sammenlignet med iPhone 8.

Trænger dit batteri til udskiftning?

Batteriet i din iPhone SE 2. Generation (2020) er et af de bedste fra Apple. Det er et Lithium-Ion batteri på 1.821 mAh, der kan levere omkring 13 timers uafbrudt videoafspilning, før det rammer 0. Batteriet understøtter også hurtigopladning og trådløs opladning via Qi.

Hvis din iPhone løber hurtigt tør for strøm eller opfører sig ustabilt i forhold til batteriniveauet, kan det være tegn på, at din enhed har behov for en batteriudskiftning.

Ultra kort reparationstid på din iPhone

Vi forstår, hvor vigtig din iPhone er for dig, og at du ikke ønsker at undvære den, medmindre det er absolut nødvendigt. Vi gør derfor en stor indsats for at sikre, at du kan få udskiftet dit batteri eller din skærm på under en time.

Du kan altid besøge vores værksted i Herlev, eller et af vores indleveringssteder, uden tidsbestilling og få den hjælp din iPhone har brug for. Her kan du være sikker på, at vores fokus er på kvalitet og et højt serviceniveau.

Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have angående reparationen af din iPhone SE 2. Generation. Du kan også ringe til vores kundeservice alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

En reparation af din iPhone SE 2. Generation er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse, Valby eller på Amager. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed