Har du spørgsmål? Ring til os: 70 22 00 10

Reparation af iPhone og iPad Amager Centret

Hos MiPhone tilbyder vi reparation af iPhone og iPad i iPad Amager Centret, ved at du hos Kamerahuset i iPad Amager Centret trygt kan indlevere din iPhone XiPhone 8 PlusiPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7iPhone SE, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S eller iPhone 4 til reparation inden kl. 12.00 og afhente igen efter kl. 16.00.

Indleverer du en iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 3, iPad mini Retina, iPad mini, iPad 4, iPad 3 eller iPad 2 til reparation hos Kamerahuset inden kl. 12.00, kan du afhente denne igen efter kl. 12.00 den efterfølgende dag. Den længere reparationstid skyldes, at vi vil sikre os at limen som skærmen sidder fast med, får lov til at hærde inden udlevering.

Du skal blot henvende dig hos Kamerahuset i Amager Centret med din defekte iPhone eller iPad, så vil personalet sørge for at din enhed bliver skrevet ind i systemet, samlet op af vores egne chauffører, kørt til vores lokale værksted, repareret med originale reservedele og 2 års garanti, hvorefter din enhed vil blive kørt tilbage til Kamerahuset.

Kamerahuset Amager

Adresse: Amager Centret, 2300 København S
Telefon: (+45) 35 83 82 50

Åbningstider:
Man-Fredag: 10:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 17:00
Søndag: 11:00 – 16:00

5-stjernet-brugeroplevelse
– Vores kunder elsker os!

Reparation af iPhone, iPad & Samsung

Er uheldet ude og har du smadret skærmen på din iPhone, iPad eller Samsung? Så fortvivl ej! Hos MiPhone betragter vi os selv som lidt af nogle nørder, men på den gode måde. Vi har mange års erfaring og ved præcis hvad der skal til for at udføre en ordentlig reparation – uanset om der er tale om en knust skærm, et batteriskift eller måske noget helt tredje. Vi bruger udelukkende originale reservedele og vores faglige niveau er i en klasse for sig selv, hvorfor vi med god samvittighed kan kalde os eksperter på området. Vælg herunder om du ønsker reparation af din iPhone, iPad eller Samsung. Du vil herefter få muligheden for at se prisen på reparationen af netop din enhed.

Derfor ser vi os selv, som Danmarks bedste!


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 30 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top