reparation af iPad Pro 12.9" 4. generation

iPad Pro 12.9″ 4. Generation reparation

Model: A2229 / A2232 | Lanceringsår: 2020 | Tekniske specifikationer

Specielt den store skærm på iPad Pro 12.9″ 4. generation udgør en betydelig risiko for at pådrage sig skader. Men fortvivl ikke, for vi står klar til at hjælpe dig med en ny skærm eller at udbedre enhver anden skade, din iPad Pro måtte have lidt.

Vores kompetente og erfarne teknikere har dedikeret mere end 10 år til udelukkende at beskæftige sig med reparation af Apple-produkter. Derfor udgør din iPad Pro naturligvis heller ikke nogen udfordring for os.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad Pro 12.9″ 4. Generation

Mere om iPad Pro 12.9″ 4. Generation reparation

iPad Pro 12.9″ 4. generation imponerer med sine avancerede funktioner og tekniske specifikationer, der især henvender sig til professionelle brugere.

Den imponerende 12.9″ Liquid Retina XDR-skærm med mini-LED-teknologi, der har en opløsning på 2732 x 2048 pixels og understøtter ProMotion-teknologi med op til 120 Hz opdateringsfrekvens, leverer en visuel oplevelse i særklasse, ideel til kreativt arbejde og underholdning.

Med et bredere farveområde, True Tone-farvegengivelse og en fedt- og fingeraftryksafvisende belægning bevares skærmens klare overflade.

Under skærmen driver den kraftfulde A12Z Bionic-chip iPad Pro 12.9″ 4. generation, der sikrer hurtig ydeevne og gnidningsfri multitasking. Med 6 GB RAM og en stor lagringskapacitet fra 128 GB op til 1 TB har brugerne masser af plads til filer, apps og projekter.

Har du brug for ny skærm på din iPad Pro?

Selv med imponerende tekniske specifikationer kan en beskadiget skærm forringe brugeroplevelsen. Hos MiPhone forstår vi derfor vigtigheden af hurtig og effektiv reparation af din iPad Pro 12.9″ 4. generation.

Vores erfarne teknikere er specialiserede i skærmreparationer og anvender kun originale reservedele og avanceret teknologi for at sikre, at skærmen genvinder sin klarhed og funktionalitet. Vi stræber efter at fuldføre reparationen inden for 24 timer.

Overvej en reparation frem for en ny iPad

Når du står over for valget mellem at reparere eller erstatte din enhed, er økonomiske og miljømæssige overvejelser afgørende.

Ved at vælge reparation hos MiPhone støtter du bæredygtighed ved at reducere elektronisk affald og forlænge levetiden for din iPad Pro 12.9″ 4. generation.

Vi er stolte af vores engagement i bæredygtighed og bruger kun originale reservedele for at sikre kvalitet og holdbarhed i vores reparationer. Med 2 års garanti og brug af originale reservedele kan du trygt vælge os som dit pålidelige værksted.

Vores erfarne team er også tilgængeligt for at hjælpe med teknisk support, dataoverførsel og besvare generelle spørgsmål. Besøg vores værksted eller et af vores mange indleveringssteder, og lad os hjælpe dig med din defekte iPad Pro 12.9″ 4. generation!

En reparation af din iPad Pro 12.9″ 4. Generation er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på under 24 timer – uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din enhed til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed