reparation af iPad Air 3

iPad Air 3 reparation

Model: A2152 / A2123 | Lanceringsår: 2019 | Tekniske specifikationer

iPad Air 3 er en ekstremt hurtig og let tablet, der vejer mindre end et halvt kilo og imponerer med en tykkelse på kun 6,1 mm. Den er udstyret med en imponerende 10,5-tommers Retina-skærm, der gengiver farver på en naturlig og livagtig måde.

Desværre gør dens letvægt og slanke design den også sårbar over for uheld og skader. Hvis din iPad Air 3 har været udsat for stød og har knust skærmen, er vi klar til at udføre en professionel reparation hos MiPhone.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad Air 3

Mere om iPad Air 3 reparation

Hvis din iPad Air 3 har været udsat for uheld, behøver du ikke fortvivle. Vi er fuldt ud rustede til at udføre forskellige reparationer, der måtte være nødvendige for at bringe din iPad tilbage til sin oprindelige stand.

Vi tilbyder også installation af beskyttelsesglas samt omfattende fejlfinding, hvis du står over for udfordringer, der er svære at identificere.

iPad Air 3 blev lanceret i marts 2019 og har opnået en betydelig ydeevneforbedring på næsten 70% sammenlignet med sin forgænger takket være den kraftfulde A12 Bionic-chip med Neural Engine.

Denne model er stolt af sin 10,5-tommers Retina-skærm med True Tone, og den introducerer understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard inden for iPad Air-serien.

Reparation af skærmen på din iPad Air 3

Med tablets, der bliver lettere og mere bærbare, øges også risikoen for uheld. Skærmskader er utvivlsomt en af de mest almindelige udfordringer for tablets, og iPads er ingen undtagelse.

Især når de er i hænderne på børn, kan de blive udsat for håndtering, der resulterer i utilsigtede skader. Problemer med kameraer, lyd eller knapper kan også opstå. Uanset problemets art er vi her for at hjælpe.

Over 10 års erfaring med iPad-reparationer

Du kan være tryg ved at overlade din iPad til vores erfarne teknikere. Med mere end 10 års erfaring bruger vi kun originale reservedele og tilbyder samtidig 2 års garanti på alle reparationer.

Når du indleverer din iPad Air 3 til reparation på vores værksted, kan du forvente, at din enhed bliver returneret i topform inden for 24 timer. Ingen tidsbestilling er nødvendig – vi er altid klar til at hjælpe dig.

En reparation af din iPad Air 3 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en iPad reparation klares på under 24 timer – uanset om du benytter dig af butikken i VærløseStenløse, Rødovre, Espergærde eller Helsinge. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPad til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed