reparation af iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro reparation

Model: A2407 | Lanceringsår: 2020 | Tekniske specifikationer

Har din iPhone 12 Pro behov for en professionel reparation? Hos MiPhone er du i de bedste hænder. Vores erfarne teknikere, med over ti års ekspertise inden for iPhones og andre Apple-produkter, står klar til at bringe din enhed tilbage til fuld funktionalitet.

Vi har indgående kendskab til iPhone 12 Pro og kan derfor effektivt håndtere enhver form for skade, og det bedste er, at det sker med minimal ventetid. Typisk vil din iPhone være næsten som ny igen på mindre end en time, uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm eller reparation af ladestik. Vi forstår vigtigheden af en hurtig og pålidelig reparation, og det er præcis, hvad vi tilbyder.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 12 Pro

Mere om iPhone 12 Pro reparation

iPhone 12 Pro, en af Apples førende modeller, har været tilgængelig på markedet siden oktober 2020.

Den avancerede A14 Bionic-processor, som tilbyder op til 40% forbedret ydeevne sammenlignet med A12-processoren, understøtter det opgraderede kamera med LiDAR-teknologi, krævende ekstra ressourcer.

Dette kamera leverer forbedrede billeder, især i dårlige lysforhold, herunder imponerende portrætfotos.

For at styrke skærmbeskyttelsen er forsiden udstyret med en Ceramic Shield-belægning, der hævdes at være fire gange mere modstandsdygtig over for ridser og skrammer sammenlignet med Gorilla Glass.

Selv med ekstrem påpasselighed kan din iPhone stadig lide skader. Hos MiPhone er vi dog dedikerede til at hjælpe dig med alle reparationer din iPhone 12 Pro måtte kræve.

Original reparation af din iPhone 12 Pro skærm

Uanset om din iPhone 12 Pro-skærm har en lille flænge eller er fuldstændigt ødelagt, kan vi pålideligt udskifte skærmen for dig.

Vores erfarne teknikere stræber altid efter at udføre reparationen eller udskiftningen inden for bare få timer. Vi har et omfattende lager af reservedele, hvilket betyder, at din enhed kan blive håndteret hurtigt og effektivt.

Nyt batteri til din iPhone 12 Pro

Selvom batteriet i din iPhone 12 Pro er designet til at levere op til 11 timers uafbrudt videostreaming, kan det slides over tid. Vi tilbyder rimelige priser på udskiftning af batteriet, så du kan fortsætte med at nyde de mange lækre features.

Vi stræber efter at fuldføre alle reparationer på kort tid for at minimere den tid, du skal undvære din mobil. I tilfælde af mere omfattende skader kan reparationstiden variere, men vores fokus på kvalitet og service forbliver uændret.

Uden behov for tidsbestilling kan du besøge vores værksted i Herlev, eller en af vores mange butikker, og få personlig assistance til din iPhone. Vores dedikation til kvalitet og høj service er din sikkerhed for tilfredshed.

Vi besvare gerne eventuelle spørgsmål vedrørende din iPhone 12 Pro-reparation. Du kan kontakte vores kundeservice på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har behov for hjælp.

En reparation af din iPhone 12 Pro er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Helsinge. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed