reparation af iPhone X

iPhone X reparation

Model: A1901 | Lanceringsår: 2017 | Tekniske specifikationer

Når din iPhone X har pådraget sig skader og kræver en professionel reparation, behøver du ikke lede længere. Hos MiPhone er vi klædt på til at håndtere enhver form for skade eller fejl din iPhone X måtte lide under. Vi har i mere end 10 år ikke lavet andet end at reparere iPhones, hvorfor din enhed heller ikke er et problem.

Vores service er kendetegnet ved vores 2-årige garanti på alle reparationer, omhyggelige håndværk, brugen af originale reservedele og til priser, der passer til enhver pengepung. Nedenfor finder du en oversigt over de mest almindelige reparationer, så du altid kan danne dig et klart billede af udgifterne til en reparation.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone X

Mere om iPhone X reparation

iPhone X, lanceret i 2017, dannede rammerne for den nye måde at betjene sin iPhone på, end vi kender det fra de tidligere modeller. Denne enestående enhed introducerede nemlig Face ID-ansigtsgenkendelse til iPhones for første gang nogensinde.

Det unikke ved iPhone X ligger i dens design, der udgør én stor skærm, hvilket tydeligt differentierer den fra sine forgængere.

Mens denne designinnovation tilføjer enestående æstetik, gør den også telefonen mere udsat over for slag og ridser, takket være den større skærm og glasbagside.

Udover en forbedret OLED-skærm og den innovative Face ID-funktion byder iPhone X på et avanceret kamera i forhold til tidligere modeller, mens den velkendte homeknap er sløjfet til fordel for en større skærm.

Denne ændring indebærer også, at fingeraftrykslæseren er blevet fjernet, og adgang til telefonen nu udelukkende er baseret på Face ID eller en adgangskode. Dette gør skærmen til et endnu vigtigere element i enheden.

Reparation af det meste på rekordtid

Vi tilbyder et bredt udvalg af reparationer, herunder udskiftning af skærm, bagcover, batteri, front- og bagkamera samt bundstik. Hvis du er i tvivl om omfanget af skaderne, tilbyder vi også en omhyggelig fejlfinding.

Vi forstår, hvor uundværlig din smartphone er i din dagligdag, og vores førsteprioritet er altid at udføre reparationer så hurtigt som muligt.

Med mere end 10 års erfaring er vores teknikere i stand til at håndtere de mest almindelige iPhone-skader, og i de fleste tilfælde inden for blot få timer.

Vi er ikke som mange andre reparatører

Når vi udfører reparationer, bruger vi udelukkende originale reservedele for at sikre, at din enhed opretholder producentens høje standard.

Dette adskiller os væsentligt fra andre reparatører, der muligvis ikke anvender de korrekte reservedele, hvilket potentielt kan forværre skaderne eller forringe levetiden på din enhed.

Lyder vi som et match for din iPhone X, kan du altid lægge vejen forbi vores værksted eller en af vores mange butikker uden tidsbestilling. Vi garanterer dig en service og kvalitet i topklasse.

Vi er altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til din iPhone X reparation. Du kan også kontakte vores kundeservice på hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for yderligere assistance.

En reparation af din iPhone X er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres iPhones, iPads eller Samsung Galaxy smartphones. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En iPhone X reparation kan normalt håndteres på få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Allerød, Stenløse eller Værløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor reparationstiden er endnu kortere.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og anvarlige løsninger til vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed