iPhone SE Reparation & Service

iphone-se-reparation-miphone

Reparation Pris
iPhone SE Skærm 1.299 kr.
iPhone SE Batteri 599 kr.
iPhone SE Bundstik / Jackstik / Mikrofon 699 kr.
iPhone SE Bundhøjtaler 699 kr.
iPhone SE Ørehøjtaler 699 kr.
iPhone SE Kamera 699 kr.
iPhone SE Homeknap 699 kr.
iPhone SE Volumeknap / Muteknap / Powerknap 699 kr.
iPhone SE Vandskade rensning UDEN reservedele 699 kr.
iPhone SE Diagnose og fejlfinding (bortfalder ved reparation) 399 kr.
iPhone SE Skærm via Apple* 1.999 kr.
iPhone SE SWAP – Ombyt til ny via Apple** 2.999 kr.

* Ved skift af skærm gennem Apple må rammen ikke være skadet så den går ind over skærmen og derved besværliggør skift af samme. Behandlingstid 5-7 hverdage. Find my iPhone skal være slået fra, og det anbefales, at du laver en sikkerhedskopi inden indlevering. Du beholder Apples garanti!
** SWAP forudsætter at der ikke er foretaget uautoriseret indgreb eller gjort brug af uautoriserede reservedele eller totalskade. SWAP-enheden er en fabriksny enhed.

Reparation af iPhone SE

Har din iPhone SE været ude for et uheld og trænger til en reparation, så kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig. Vi er eksperter i reparation af iPhone SE og kan løse alt fra en smadret skærm til udskiftning af batteri. Vi bruger udelukkende originale reservedele i vores reparationer, hvorfor vi uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer.

Via et netværk af mere end 40 indleveringssteder landet over, kan vi tilbyde dig, at reparere din iPhone SE på vores eget værksted eller gennem Apple. Ved at vælge en reparation af din iPhone SE på vores eget værksted, som er beliggende i Herlev, oplever du en hurtig og bekvem service, hvor din enhed hurtigt er på dupperne igen. Vælger du at lade os reparere din enhed igennem Apple, er der oftest et par forhold der skal tages samt en længere reparationstid, men tilgengæld penge at spare.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vi inden for vores produkt og du kan altid være sikker på en god oplevelse. Vi ved om nogen hvor svært det kan være at undvære sin iPhone SE, hvorfor vi altid bestræber os på at levere den bedste og hurtigste service i Danmark. Netop af denne grund har vi et bredt netværk af butikker spredt ud over hele landet, hvor du trygt kan indlevere din defekte iPhone SE til reparation.

Har din iPhone SE mere end en enkel skade? Det kunne eksempelvis være en smadret skærm, bøjet ramme og dårligt batteri. Så har vi muligheden for at kunne ombytte din iPhone SE igennem Apple, til en ny enhed i samme farve og størrelse som din gamle – en såkaldt SWAP. Dette er oftest billigere løsning end at skulle købe en ny iPhone SE.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPhone SE, eller står den ønskede reparation ikke på listen, skal du være velkommen til at kontakte os ➜

Sælg din iPhone SE

Ønsker du ikke at få repareret din iPhone SE, kan du i stedet vælge at sælge den til os. Det er super nemt og du slipper for at skulle bøvle med kræsne købere, der vil mødes på ubelejlige tidspunkter og prutte om prisen. Vi giver dig den rigtige pris med det samme!

saelg-din-gamle-nye-defekte-iphone

Se prisen på din iPhone


Danmarks største

Sammenligner vi MiPhone med de andre reparatører på markedet, er vi “by far” de bedst dækkene med over 40 butikker spredt over hele landet.


Hurtig reparation

Reparationer af iPhones samt Samsung er i 9 ud af 10 tilfælde løst samme dag, mens iPads altid er klar den efterfølgende dag. Fyn og Jylland op til fem hverdage.


Originale reservedele

De to vigtigste ting i vores virksomhed er kvaliteten af reservedele og kvaliteten af vores håndværk. Begge dele har vi endnu ikke set nogen anden reparatør gøre bedre.


Business 2 Business

Vores erhvervsaftale binder jer ikke, men vores service gør. Vi har nogle af de bedste erhvervsvilkår på markedet uanset om i har 5 eller 2.000 enheder i virksomheden.


Billig forsikring

Vi har vores helt egen mobilforsikring. Du er selvfølgelig dækket for alle udefrakommende skader – verden over. Præmien er yderst fornuftig og selvrisikoen lav.


2 års garanti

Vi ved kvaliteten af vores reservedele og håndværk er i top. Derfor kan vi uden at tøve og med god samvittighed give 2 års garanti på alle vores reparationer.

Back to Top