reparation af iPhone SE

iPhone SE reparation

Model: A1723 | Lanceringsår: 2016 | Tekniske specifikationer

I MiPhone er vi eksperter i at udføre reparationer på de forskellige modeller af iPhones, herunder den eftertragtede første generation iPhone SE. Vi lægger vægt på at sikre en hurtig og effektiv reparation, samtidig med at vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Derudover sætter vi en ære i at levere en reparation, som lever 100% op til Apples standard. Dette opnår vi blandt andet ved at bruge originale reservedele til din iPhone SE reparation, ligesom vores håndværk og kompetencer bygger på mere end 10 års erfaring. Du kan derfor trygt overlade din iPhone til os.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone SE

Mere om iPhone SE reparation

iPhone SE, introduceret af Apple i 2016, blev hurtigt en meget populær model. Selvom dens design minder om iPhone 5S, skiller den sig ud ved at byde på en mere avanceret processor og et forbedret kamera.

Selv i dag er iPhone SE en telefon, der stadig er elsket af mange brugere herhjemme grundet sin lille størrelse. Vil du heller ikke give slip på din lille smartphone, men render rundt med skader på enheden?

Så kan du med ro i maven overlade den til vores erfarne teknikere. Med mange års erfaring har vi stødt på og løst en stort set alle skader, fejl og problemer der findes.

Effektiv reparation med fuld tryghed

Vi forstår, hvor vigtig din iPhone er for dig, og hvor frustrerende det er, når den giver dig problemer. Derfor er vores dedikerede team altid klar til at udføre reparationer så hurtigt som muligt, og i de fleste tilfælde kan vi have din iPhone klar på bare få timer.

Vi anvender udelukkende originale Apple reservedele for at sikre, at vores arbejde opretholder producentens standarder. Du skal derfor ikke bekymre dig om enhedens funktionalitet efterfølgende.

Skulle der mod forventning opstå fejl ved den udskiftede del inden for 2 år efter reparationen, er du naturligvis dækket af vores garanti.

Lad os fixe din iPhone SE allerede i dag

Trænger din iPhone SE til udskiftning af skærm, batteri, bundstik, højttaler eller lignende, så er du altid velkommen på vores værksted eller i en af vores butikker uden tidsbestilling.

Har du spørgsmål vedrørende din iPhone SE reparation, er vores team altid tilgængeligt til at besvare dem. Du kan også kontakte vores kundeservice på alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00, samt om lørdagen fra kl. 10.00 til 16.00, hvis du har brug for hjælp.

Husk vi også tilbyder reparation af de andre modeller i SE-serien:

En reparation af din iPhone SE er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En iPhone SE reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Værløse, Allerød eller Stenløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer udføres mens du venter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din iPhone SE til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi nemlig effektive og problemfrie løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed