reparation af iPhone 13

iPhone 13 reparation

Model: A2633 | Lanceringsår: 2021 | Tekniske specifikationer

Trænger din iPhone 13 til en ny skærm eller en anden form for reparation? Så har du fundet det rette sted! Med mere end 10 års erfaring er vi dedikerede til vores arbejde. Vores erfarne teknikere er specialiserede i at håndtere alle typer reparationer, hvilket gør os til det oplagte valg, når det drejer sig om at få din iPhone tilbage i funktion.

Vi forstår vigtigheden af din iPhone som en central del af din hverdag, hvorfor vi prioriterer en kort reparationstid med respekt for producentens standarder. Derfor kan vi også uden at tøve følge alle vores reparationer op med en 2-årig garanti.

Se reparationspriser Sælg din iPhone

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPhone er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPhone 13

Mere om iPhone 13 reparation

Oplev den avancerede verden af iPhone 13, der er udstyret med et sofistikeret dobbeltkamera-system, der muliggør fantastiske videooptagelser og flotte billeder selv i svagt lys. Med ultravidvinkelkameraet kan du udvide dine billedmuligheder og fange mere i hvert øjeblik.

For iPhone 13-ejere bringer den imponerende 6,1 tommer OLED-skærm en fordybende visuel oplevelse, der strækker sig fra kant til kant.

iPhone 13 Reparation på rekordtid

Vi er din pålidelige partner inden for reparation af iPhones, og vi forstår værdien af din investering. Som en af markedets mest avancerede og kostbare mobiltelefoner kan en reparation ofte være mere omkostningseffektiv end at købe en helt ny enhed.

Vores erfarne teknikere, specialiserede i iPhone 13 reparationer, kan typisk udføre reparationen på under en time. Vi er dedikerede til kvalitet og tilbyder stolt en solid 2-årig garanti på alle vores reparationer.

I tilfælde af mere omfattende reparationer, kan det naturligvis være mere tidskrævende. Men vi bestræber os altid på, at have reparationen udført inden for få timer.

Vi håndtere reparation af langt de fleste iPhones

Vi kan også være behjælpelige, når det kommer til reparation af iPhone 13 Pro, 13 Pro Max og 13 mini. Vores ekspertise strækker sig over et bredt spektrum af iPhone-modeller for at imødekomme dine behov.

Uden behov for tidsbestilling kan du altid besøge vores værksted eller et af vores mange servicepoints, hvor vores dedikation til kvalitet og højt serviceniveau er i centrum.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din iPhone 13 reparation? Vores team er tilgængeligt alle hverdage mellem kl. 09.00 og 18.00 samt lørdage fra kl. 10.00 til 16.00. Ring til vores kundeservice, og lad os hjælpe dig med at bevare din iPhones fulde potentiale.

En reparation af din iPhone 13 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Espergærde, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPhone til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed