Reparation af iPhone, iPad & Samsung i Virum

Du finder os hos Fotohuset Virum
Geels Plads 22, 2830 Virum

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

10.00 – 17.30

Lørdag:

10.00 – 13.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone i Virum

Få foretaget reparationen af din iPhone på en let og problemfri måde ved at besøge vores lokale indleveringssted i Virum hos Fotohuset Virum. Mens vi håndterer reparationen professionelt på vores værksted i Herlev, har du mulighed for at aflevere din beskadigede iPhone lokalt og få den repareret samme dag. Ved indlevering af din defekte iPhone før kl. 12.00 kan vi garantere, at den er klar til afhentning inden kl. 16.00 samme dag.

Når det drejer sig om skærmreparation af din iPhone, giver vi dig valget mellem den originale skærm, som din iPhone blev født med, eller en mere prisvenlig tredjeparts skærm. Uanset dit valg, får du selvfølgelig altid 2 års garanti på reparationen.

Vores ekspertise omfatter ikke kun skærmreparationer, men også andre komponenter i din iPhone, såsom batteriskift, udskiftning af bagsiden eller en enkel rensning af opladerport, mikrofon og højtaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone står over for, er vi klar til at bistå dig. Klik på linket nedenfor for at udforske de mange reparationer, vi kan tilbyde til din iPhone.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i Virum

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at iPads ofte oplever skærmskader, hvilket gør skærmreparation til en af de mest almindelige opgaver, vi håndterer. Vores erfarne teknikere har derfor opbygget en omfattende ekspertise inden for reparation og udskiftning af skærme på alle typer iPads. Du kan derfor med tryghed lægge din beskadigede iPad i hænderne på vores dygtige team.

I modsætning til reparationer af iPhones tager processen med at reparere en iPad lidt længere tid. Dette skyldes enhedens konstruktion, hvor skærmen er fastgjort til selve rammen, hvilket gør udskiftningen mere kompleks. Efterfølgende skal iPad’en lukkes og limes sammen igen. Vi prioriterer at lade limen hærde natten over inden udlevering for at sikre, at skærmen er solidt fastgjort og ikke går løs efter kort tid.

Reparationen af din iPad vil således være fuldført inden for 24 timer. Hvis du indleverer din iPad til reparation hos Fotohuset Virum i Virum inden kl. 16.00, garanterer vi, at den vil være klar igen fra kl. 12.00 den efterfølgende dag. Udover skærmudskiftning tilbyder vi også et bredt udvalg af andre reparationer, som du kan udforske ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele i Virum

Vores lokation, Fotohuset Virum i Virum, er det ideelle sted at tage hen, hvis du har brug for en reparation af din Samsung Galaxy smartphone – uanset om den tilhører A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi benytter udelukkende originale Samsung reservedele (Service Packs), hvilket sikrer, at din enhed opretholder den høje kvalitetsstandard, som Samsung er kendt for, efter reparationen.

Med over 10 års erfaring inden for smartphone-reparation er vi opmærksomme på, at de originale reservedele er de eneste, der matcher den standard, du forventer af din Samsung Galaxy. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også en 2-års garanti på alle vores reparationer.

På grund af det omfattende udvalg af Galaxy-modeller og de varierede farvevalg kan det dog forekomme, at vi ikke altid har alle reservedele på lager. Dette kan resultere i en en smule længere reparationstid for din Samsung Galaxy. Du vil naturligvis altid blive underrettet om dette, inden vi begynder reparationen. Klik på linket nedenfor for at få mere information om reparationen af præcis din Samsung Galaxy, hvor vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er fast overbeviste om, at vores succes er bygget på tillid og ansvarlighed. Ikke blot håndterer vi følsomme data med stor omhu, men vi ser også et ansvar i at yde ærlig vejledning, især når det gælder om at hjælpe vores kunder med at finde de mest fornuftige løsninger. Vi opfordrer ikke vores kunder til reparationer, der ikke giver økonomisk mening eller har tvivlsom holdbarhed.

Hos Fotohuset Virum i Virum er vi stolte af at levere håndværk af højeste kvalitet ved enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med reservedelens kvalitet, og vi skeler ikke på en eneste skrue for at reducere reparationstiden. Vores tilgang til reparationer er at følge producentens specifikationer – og det er din forsikring om et resultat, du kan have tillid til!

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere berettiger en reparation, eller hvis du har skiftet til en ny enhed og ønsker at konvertere den gamle til kontanter, så lad os købe den gamle. Uanset enhedens stand har du altid mulighed for at sælge den til os, og processen starter med vores brugervenlige prisberegner. Her får du hurtigt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Vælger du at acceptere tilbuddet, udfylder du en simpel formular med dine oplysninger. Derefter modtager du en e-mail med en pakkelabel, som du kan anvende til at sende enheden til os. Når vi modtager din enhed, gennemfører vi en omhyggelig kontrol for at sikre, at den matcher de angivne oplysninger.

Betalingen overføres derefter øjeblikkeligt til det specificerede kontonummer. Kan det blive mere enkelt? Det tvivler vi på! Ønsker du at finde ud af, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at reducere elektronikaffald, så vælg en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Befinder du dig ikke i nærheden af Virum? Send din reparation til os!

Ud over vores lokale indleveringssted hos Fotohuset Virum har vi adskillige butikker, hvor du også kan aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation – med den samme reparationstid og pris. Derudover er du mere end velkommen til at sende din beskadigede iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os. Vi betaler naturligvis fragten!

Send din enhed til os Se vores butikker