Lokal reparation af din iPhone, iPad eller Samsung i Herlev

Få udført en reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy i Herlev

I mere end 10 år har vi tilbudt reparation af iPhone, iPad og Samsung Galaxy i Herlev, til stor glæde for byens mange borgere og ikke mindst besøgende. Det sker da også, at ulykkelige smartphone-ejere kommer fra byerne omkring Herlev, for at få udført en topklasse reparation.

Men hvor finder du os så henne, tænker du sikkert? Det gør du lige her: Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

Vi har altid ledige parkeringspladser uden tidsbegrænsing lige foran hoveddøren. Vi har lange åbningstider, hverdage 09.00-18.00 og lørdag 10.00-16.00. Og så leverer vi et enestående højt serviceniveau.

Få udført din reparation mens du venter

Ved at lægge vejen forbi vores værksted i Herlev, sikres du en hurtig og smertefri reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy. 9 ud af 10 iPhone reparationer klares mens du venter i vores behagelige lounge.

Har du været uheldig at knuse skærmen på din iPad eller er den på anden vis sat ud af drift, håndterer vi disse reparationer inden for 24 timer. Da skærmen er limet fast, er reparationstiden en smule længere end iPhones.

Samsung reparationer klares oftest også mens du venter. Det er dog ikke alle reservedele vi har på lager, da Galaxy-modellerne kommer i mange udgaver og farver. Vi stiller gerne en lånetelefon til rådighed eller bestiller reservedelene hjem på forhånd, således reparationen kan udføres inden for 60 minutter.

Alle vores reparationer udføres naturligvis med originale reservedele og 2 års garanti.

Herlevs mest lokale telereparatør

MiPhone har altid været placeret i Herlev, ligesom indehaver og tekniker, Kean Kristensen, er født og opvokset i samme by, hvilket gør os til den mest lokale reparatør i byen.

Vi har i gennem årene hjulpet mere end 15.000 tilfredse kunder med alt fra skærmreparationer til batteriskift. Dette er understreget af vores mere end 100 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Du kan derfor trygt overlade din enhed til os.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Udover vores værksted, som er dybt forankret i Herlev, hjælper vi naturligvis også  kunder der kommer fra nær og fjern. Dette gælder blandt andet især vores nabobyer Ballerup, Rødovre, Gladsaxe, Bagsværd og Skovlunde.

Vi har også samarbejde med en lang række butikker, der fungerer som indleveringssteder, hvilket gør vores service tilgængelig for en lang række byer og lokalområder rundt omkring i Danmark. Find alle butikker her >>.

Har du spørgsmål til en reparation eller vores værksted i Herlev?

Oplever du problemer med din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy, så skal du altid være mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan altid møde op på vores værksted uden tidsbestilling, eller du kan også give os et kald på 70 22 00 10. Så besvarer vi med glæde dine spørgsmål.

Vores værksted befinder sig i øvrigt under 10 minutters kørsel fra Skovlunde, Ballerup, Rødovre, Bagsværd, Hareskovby, Gladsaxe og Brønshøj.