Reparation af iPhone, iPad & Samsung nær Brønshøj

Du finder os under 10 minutter fra Brønshøj
Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

09.00 – 18.00

Lørdag:

10.00 – 16.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone nær Brønshøj

At få repareret din iPhone skal ikke være besværligt eller tidskrævende, især ikke når du besøger vores værksted i Herlev, tæt på Brønshøj. Vi udfører 9 ud af 10 reparationer på under 60 minutter, så du kan roligt vente i vores lounge og se din iPhone blive håndteret med omhu.

Hvis skærmen på din iPhone er beskadiget, kan du vælge mellem den originale skærm, som din iPhone blev født med, eller et mere prisvenligt alternativ fra tredjepart. Uanset dit valg får du altid 2 års garanti på reparationen.

Udover skærmreparationer tilbyder vi også service til mange andre komponenter i din iPhone. Måske trænger din iPhone til et nyt batteri, en udskiftning af bagsiden eller en grundig rensning af opladerport, mikrofon og højtaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone har, er vi klar til at hjælpe. Klik på linket nedenfor for at udforske mulighederne for reparation af netop din iPhone på vores værksted i nærheden af Brønshøj.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i nærheden af Brønshøj

Vi er opmærksomme på, at skærmen ofte er det mest sårbare element på iPads, og det er derfor den mest almindelige reparation, vi udfører. Med vores omfattende erfaring i reparation og udskiftning af skærme på alle iPads, kan du have tillid til at overlade din knuste iPad i hænderne på vores dygtige teknikere.

Reparation af iPads tager lidt længere tid sammenlignet med iPhone-reparationer. Dette skyldes enhedens konstruktion, hvor skærmen på en iPad er fastlimet i rammen, hvilket gør udskiftningsprocessen mere kompleks. Efterfølgende skal iPad’en lukkes og limes igen. Vi sikrer, at limen får tilstrækkelig tid til at hærde, så vi er sikre på, at skærmen bliver siddende.

Reparationen af din iPad vil derfor være fuldført inden for 24 timer. Hvis du afleverer din iPad til reparation på vores værksted i Herlev, tæt på Brønshøj, inden lukketid i dag, vil den være klar igen i morgen. Ud over skærmudskiftninger tilbyder vi også en bred vifte af andre reparationer, som du kan udforske ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele nær Brønshøj

På vores værksted i Herlev, tæt på Brønshøj, er vi specialister i reparation af Samsung Galaxy smartphones, uanset om det drejer sig om A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi anvender altid originale reservedele fra Samsung (Service Packs) for at sikre, at din enhed opretholder 100% af Samsungs høje kvalitetsstandarder efter endt reparation.

Med mere end 10 års erfaring inden for smartphone-reparationer er vi klar over, at kun de originale reservedele opfylder de standarder, du forventer af din Samsung Galaxy. Derfor tilbyder vi med fuld tryghed 2 års garanti på alle vores reparationer.

Da der er et omfattende udvalg af Galaxy-modeller, og de ofte kommer i mange forskellige farver, kan det ske, at vi ikke altid har alle reservedele på lager. Dette kan resultere i en lidt længere reparationstid for din Samsung Galaxy. Vi informerer naturligvis altid om dette, inden vi starter reparationen. Hvis du er afhængig af din telefon, tilbyder vi også en gratis lånetelefon.

Klik på linket nedenfor for at få yderligere information om reparationen af netop din Samsung Galaxy. Vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er ikke et sekund i tvivl om, at vores succes er opbygget på tillid og pålidelighed. Vi besidder ikke kun det ansvar, der kræves ved håndtering af personfølsomme data, men vi ser det også som vores forpligtelse at give ærlig rådgivning om de optimale løsninger. Vi leder ikke vores kunder ind i reparationer, der ikke giver mening økonomisk eller har usikker holdbarhed.

På vores værksted i Herlev, i nærheden af Brønshøj, lægger vi betydelig vægt på at levere førsteklasses håndværk ved enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med reservedelens kvalitet eller forsøger at spare tid ved at springe over hvor gærdet er lavest. Vi mener, at en reparation skal udføres i overensstemmelse med producentens specifikationer – det er vores garanti til dig!

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere er egnet til reparation, eller hvis du har skiftet til en ny enhed og ønsker at få lidt ekstra penge for den gamle, står vi altid klar med betaling. Uanset enhedens tilstand er du velkommen til at sælge den til os, og hele processen begynder med vores enkle prisberegner. Her får du hurtigt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, udfylder du blot en enkel formular med dine oplysninger. Herefter modtager du en e-mail med en pakkelabel, som du kan anvende til at sende enheden til os. Når vi har modtaget din enhed, gennemfører vi en omhyggelig kontrol for at sikre, at den matcher de oplysninger, du har angivet.

Betalingen overføres øjeblikkeligt til det specificerede kontonummer. Kan det blive mere bekvemt? Det tvivler vi på! Ønsker du at se, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at reducere elektronikaffaldet, så vælg en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Er du ikke i nærheden af Brønshøj? Besøg en af vores andre butikker eller send din enhed!

Foruden vores værksted i Herlev har vi også alternative butikker, der er tilgængelige for vores kunder i hovedstaden. Her kan du nemt aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation, og processen forbliver uændret. Derudover er du mere end velkommen til at sende din defekte enhed til reparation hos os, og vi dækker naturligvis fragtomkostningerne!

Send din enhed til os Se vores butikker