Reparation af iPhone, iPad & Samsung nær Ballerup Centret

Du finder os under 10 minutter fra Ballerup Centret
Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

09.00 – 18.00

Lørdag:

10.00 – 16.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone nær Ballerup Centret

At få repareret din iPhone behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende, især ikke når du besøger vores værksted i Herlev, der er tæt på Ballerup Centret. På vores værksted udføres 9 ud af 10 reparationer på under 60 minutter, så du kan med fordel vente i vores lounge og se din iPhone blive taget godt hånd om.

Hvis skærmen på din iPhone er gået i stykker, har du valget mellem den originale skærm, som din iPhone blev født med, eller et mere prisvenligt alternativ fra tredjepart. Uanset får du altid 2 års garanti på reparationen.

Udover skærmreparationer tilbyder vi også service til mange andre komponenter i din iPhone. Måske trænger din iPhone til et nyt batteri, en udskiftning af bagsiden, eller bare en grundig rensning af opladerport, mikrofon og højtaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone har, er vi klar til at hjælpe. Klik på linket nedenfor for at udforske mulighederne for reparation af netop din iPhone på vores værksted i nærheden af Ballerup Centret.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i nærheden af Ballerup Centret

Det er ingen hemmelighed, at det oftest er skærmskader der opstår på iPads og udgør den hyppigste reparation, vi udfører. Med vores betydelige ekspertise i reparation og udskiftning af skærme på alle iPads kan du trygt overlade din defekte iPad til vores erfarne teknikere.

Reparationen af en iPad tager lidt længere tid sammenlignet med iPhones, primært på grund af enhedens opbygning, hvor skærmen er fastlimet i rammen, hvilket gør udskiftningsprocessen mere kompleks. Efter reparationen skal iPad’en lukkes og limes igen. Vores mål er at sikre, at limen får tilstrækkelig tid til at hærde, så vi kan garantere, at skærmen forbliver på plads.

Du kan forvente, at din iPad reparation vil være afsluttet inden for 24 timer. Hvis du afleverer din iPad til reparation på vores værksted i Herlev, blot en kort køretur fra Ballerup Centret, inden lukketid i dag, vil den være klar igen i morgen. Ud over skærmudskiftninger tilbyder vi også en bred vifte af andre reparationer, som du kan udforske ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele tæt på Ballerup Centret

På vores værksted i Herlev, blot en kort køretur fra Ballerup Centret, er vi eksperter i reparation af Samsung Galaxy smartphones, uanset om det er fra A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi anvender altid Samsungs originale reservedele (Service Packs) for at sikre, at din enhed lever op til Samsungs høje kvalitetskrav efter reparationen.

Med mere end 10 års erfaring inden for smartphone-reparationer ved vi, at kun de originale reservedele opfylder de standarder, du forventer af din Samsung Galaxy. Derfor giver vi med god samvittighed 2 års garanti på alle vores reparationer.

På grund af det brede udvalg af Galaxy-modeller og deres forskellige farvevarianter har vi ikke altid alle reservedele på lager. Dette kan medføre en lidt længere reparationstid for din Samsung Galaxy. Vi vil naturligvis altid orientere dig om dette, inden reparationen påbegyndes. Hvis du er meget afhængig af din telefon, tilbyder vi også en gratis lånetelefon.

Klik på linket nedenfor for at få mere information om reparationen af netop din Samsung Galaxy. Vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er overbeviste om, at vores succes bygger på tillid og troværdighed. Ikke kun tager vi det ansvar, der kræves for at håndtere personfølsomme data, men vi ser også det som vores ansvar at give ærlig rådgivning om de bedste løsninger. Vi guider ikke vores kunder ind i reparationer, der ikke giver mening økonomisk eller har tvivlsom levetid.

På vores værksted i Herlev, blot en kort køretur fra Ballerup Centret, prioriterer vi altid at levere førsteklasses håndværk ved enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af reservedele eller forsøger at spare tid ved at springe over, hvor gærdet er lavest. Vi mener, at en reparation skal udføres efter producentens specifikationer – det er vores garanti til dig!

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere kan repareres, eller du har opgraderet til en ny enhed og ønsker at få lidt ekstra kontanter for den gamle, så står vi klar med checkhæftet. Uanset enhedens tilstand er du velkommen til at sælge den til os, og hele processen begynder med vores enkle prisberegner. Her får du nemt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Hvis du accepterer tilbuddet, udfylder du blot en enkel formular med dine oplysninger. Derefter modtager du en e-mail med en fragtlabel, som du kan bruge til at sende enheden til os. Når vi modtager din enhed, gennemfører vi en grundig kontrol for at sikre, at den matcher de oplysninger, du har angivet.

Betalingen overføres øjeblikkeligt til det specificerede kontonummer. Kan det blive mere praktisk? Det tvivler vi på! Hvis du ønsker at finde ud af, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at mindske elektronikaffaldet, så vælg en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Er du ikke i nærheden af Ballerup Centret? Besøg en af vores andre butikker eller send din enhed!

Udover vores værksted i Herlev, nær Ballerup Centret, har vi også andre butikker, der står til rådighed for vores kunder. Her kan du nemt aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation, hvor processen er helt den samme. Derudover er du mere end velkommen til at sende din defekte enhed til reparation hos os, og vi dækker naturligvis fragtomkostningerne!

Send din enhed til os Se vores butikker