Reparation af iPhone, iPad & Samsung i Aabenraa

Du finder os hos Click, Münchow Foto
Storegade 38, 6200 Aabenraa

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

10.00 – 17.30

Lørdag:

10.00 – 14.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone i Aabenraa

Gør reparationen af din iPhone let og bekvem ved at besøge vores lokale indleveringssted i Aabenraa hos Münchow Foto. Mens vi professionelt håndterer alle reparationer på vores værksted, har du mulighed for at aflevere din beskadigede iPhone lokalt. Hvis du indleverer din defekte iPhone i dag, sørger vi for, at den samme dag kommer afsted til Herlev, hvor den repareres med største omhu. Din iPhone vil altså være klar til afhentning inden for blot 3-4 hverdage – så god som ny.

Når det drejer sig om reparation af skærmen på din iPhone, giver vi dig valget mellem den originale skærm, som din iPhone blev født med, eller en mere omkostningseffektiv tredjeparts skærm. Uanset dit valg får du selvfølgelig altid 2 års garanti på reparationen.

Vores ekspertise omfatter ikke kun skærmreparationer, men også andre komponenter i din iPhone, såsom batteriskift, udskiftning af bagsiden eller en simpel rensning af opladerport, mikrofon og højtaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone står over for, er vi klar til at hjælpe dig. Klik på linket nedenfor for at udforske de mange reparationer, vi kan tilbyde til din iPhone.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i Aabenraa

Det er vidst ingen hemmelighed, at det oftest er skærmene på iPads der går i stykker, hvilket gør dem til den hyppigste reparation, vi håndterer. Denne typiske opgave har derfor givet vores erfarne teknikere omfattende ekspertise inden for reparation og udskiftning af skærme på de forskellige iPad-modeller. Du kan derfor trygt overlade din defekte iPad til vores dygtige team.

I modsætning til reparationer af iPhones tager det lidt længere tid at reparere en iPad. Dette skyldes enhedens konstruktion, hvor skærmen er fastgjort til selve rammen, hvilket gør udskiftningen mere kompleks. Efterfølgende skal iPad’en lukkes og limes sammen igen. Vi prioriterer at lade limen hærde fuldstændigt, før enheden udleveres, så vi er sikre på, at skærmen sidder solidt fast.

Reparationen af din iPad vil derfor være fuldført inden for 4-5 dage, hvis du indleverer den lokalt hos Münchow Foto i Aabenraa. Udover skærmudskiftning tilbyder vi også mange andre reparationer, som du kan udforske ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele i Aabenraa

Vores service-point, Münchow Foto i Aabenraa, er det rette sted for dig der har brug for en reparationen af din Samsung Galaxy smartphone, uanset om den tilhører A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi benytter udelukkende Samsung’s originale reservedele (Service Packs), hvilket sikrer, at din enhed opretholder 100% af Samsung’s høje kvalitetsstandarder efter reparationen.

Med over 10 års erfaring inden for smartphone-reparationer forstår vi, at de originale reservedele er de eneste, der lever op til den standard, du forventer af din Samsung Galaxy. Af den grund tilbyder vi naturligvis også en 2-årig garanti på alle vores reparationer.

På grund af det omfattende udvalg af Galaxy-modeller og de mange forskellige farvevarianter kan det dog forekomme, at vi ikke altid har alle reservedele på lager. Dette kan medføre en lidt længere reparationstid for din Samsung Galaxy. Du vil selvfølgelig altid blive informeret om dette, før vi påbegynder reparationen. Klik på linket nedenfor for at lære mere om reparationen af netop din Samsung Galaxy, hvor vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er ikke i tvivl om, at vores succes er skabt på tillid og troværdighed. Det er ikke blot, fordi vi behandler personfølsomme data med en høj grad af ansvarlighed, men også fordi vi føler et forpligtende ansvar for ærlig vejledning. Dette gælder især, når vi assisterer vores kunder med at træffe velovervejede beslutninger om de mest fordelagtige og fornuftige løsninger. Vi råder ikke vores kunder til reparationer, der ikke giver økonomisk mening eller har en tvivlsom holdbarhed.

Hos Münchow Foto i Aabenraa er vi stolte af at levere ekspertise af højeste kvalitet ved enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med reservedelens kvalitet, og vi spare ikke en eneste skrue for at reducere reparationstiden. Vores tilgang til reparationer indebærer nøje overholdelse af producentens specifikationer, og dette er din garanti for et resultat, du kan stole på.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere er egnet til reparation, eller hvis du har skiftet til en ny enhed og ønsker at få lidt penge for den gamle, står vi klar med checkhæftet. Uanset enhedens tilstand kan du altid sælge den til os, og hele processen starter med vores enkle prisberegner. Få hurtigt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Hvis du kan acceptere tilbuddet, udfylder du blot en simpel formular med dine oplysninger. Derefter modtager du en e-mail med en pakkelabel, som du kan bruge til at sende enheden til os. Når vi modtager din enhed, foretager vi en omhyggelig kontrol for at sikre, at den matcher de oplysninger, du har angivet.

Betalingen overføres derefter øjeblikkeligt til det angivne kontonummer. Kan det blive mere bekvemt? Det har vi svært ved at tro! Vil du se, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at reducere elektronikaffaldet, så vælg en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Befinder du dig ikke i nærheden af Aabenraa? Send din reparation til os!

Udover vores indleveringssted hos Münchow Foto i Aabenraa, tilbyder vi også øvrige butikker, hvor du kan aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation. Service og pris forbliver uændret, uanset hvor du indleverer din enhed. Derudover er du mere end velkommen til at sende din beskadigede iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os. Vi dækker naturligvis omkostningerne ved forsendelse!

Send din enhed til os Se vores butikker