Reparation af iPhone, iPad & Samsung i Lemvig

Du finder os hos Click Foto
Ågade 11, 7620 Lemvig

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

09.30 – 17.30

Lørdag:

09.30 – 13.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone i Lemvig

Gør reparationen af din iPhone nem og bekvem ved at besøge vores lokale indleveringssted i Lemvig hos Click Foto. Mens vi omhyggeligt håndterer alle reparationer på vores værksted i Herlev, har du mulighed for at aflevere din beskadigede iPhone lokalt. Hvis du indleverer din defekte iPhone i dag, sørger vi for, at den samme dag bliver sendt til vores værksted i Herlev, hvor den repareres med største omhu. Din iPhone vil derfor være klar til afhentning inden for blot 3-4 hverdage – så god som ny.

Når det kommer til reparation af skærmen på din iPhone, giver vi dig valget mellem den originale skærm, som din iPhone blev født med, eller en mere omkostningseffektiv tredjeparts skærm. Uanset dit valg får du selvfølgelig altid 2 års garanti på reparationen.

Vores ekspertise omfatter ikke kun skærmreparationer, men også andre komponenter i din iPhone, såsom batteriskift, udskiftning af bagsiden eller en simpel rensning af opladerport, mikrofon og højtaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone står over for, er vi klar til at hjælpe dig. Klik på linket nedenfor for at udforske de mange reparationer, vi kan tilbyde til din iPhone.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i Lemvig

Det er velkendt, at skærmene på iPads ofte går i stykker, hvilket gør dem til den mest almindelige reparation, vi håndterer. Denne hyppige opgave har givet vores erfarne teknikere omfattende ekspertise inden for reparation og udskiftning af skærmen på langt de fleste iPad-modeller. Du kan derfor med tryghed overlade din defekte iPad til vores dygtige team.

I modsætning til reparationer af iPhones tager det lidt længere tid at reparere en iPad. Dette skyldes enhedens design, hvor skærmen er fastgjort til selve rammen, hvilket gør udskiftningen mere kompleks. Efterfølgende skal iPad’en lukkes og limes sammen igen. Vi prioriterer at lade limen hærde fuldstændigt, før enheden udleveres, så vi er sikre på, at skærmen sidder solidt fast.

Reparationen af din iPad vil derfor være fuldført inden for 4-5 dage, hvis du indleverer den lokalt hos Click Foto i Lemvig. Udover skærmudskiftning tilbyder vi også mange andre reparationer, som du kan blive meget klogere på ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele i Lemvig

Vores lokale indleveringssted, Click Foto i Lemvig, er det rette sted for dig, der har brug for reparation af din Samsung Galaxy smartphone, uanset om den tilhører A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi anvender kun originale Samsung reservedele (Service Packs), hvilket sikrer, at din enhed opretholder 100% af Samsungs høje kvalitetsstandarder efter reparationen.

Med mere end 10 års erfaring inden for smartphone-reparationer forstår vi, at de originale reservedele er de eneste, der lever op til den standard, du forventer af din Samsung Galaxy. Derfor tilbyder vi naturligvis også 2 års garanti på alle vores reparationer.

På grund af det omfattende udvalg af Galaxy-modeller og de mange forskellige farvevarianter kan det dog forekomme, at vi ikke altid har alle reservedele på lager. Dette kan medføre en lidt længere reparationstid for din Samsung Galaxy. Du vil selvfølgelig altid blive informeret om dette, før vi påbegynder reparationen. Klik på linket nedenfor for at lære mere om reparationen af netop din Samsung Galaxy, hvor vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er fuldt overbeviste om, at vores succes bygger på tillid og troværdighed. Det er ikke kun, fordi vi behandler personfølsomme data med en høj grad af ansvarlighed, men også fordi vi føler et forpligtende ansvar for ærlig rådgivning. Dette gælder især, når vi hjælper vores kunder med at træffe velovervejede beslutninger om de mest fordelagtige og fornuftige løsninger. Vi anbefaler ikke vores kunder reparationer, der ikke giver økonomisk mening eller har en tvivlsom holdbarhed.

Hos Click Foto i Lemvig er vi stolte af at levere ekspertise af højeste kvalitet ved enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af reservedelene, og vi sparer ikke på en eneste skrue for at reducere reparationstiden. Vores tilgang til reparationer indebærer nøje overholdelse af producentens specifikationer, og dette er din garanti for et resultat, du kan stole på.

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere giver mening at reparere på, eller hvis du har skiftet til en ny enhed og ønsker at få penge for den gamle, er vi klar med pengepungen. Uanset enhedens tilstand kan du altid sælge den til os, og hele processen begynder med vores brugervenlige prisberegner. Her får du hurtigt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Hvis du accepterer tilbuddet, udfylder du blot en simpel formular med dine oplysninger. Derefter modtager du en e-mail med en pakkelabel, som du kan bruge til at sende enheden til os. Når vi har modtaget din enhed, gennemfører vi en omhyggelig gennemgang for at sikre, at den matcher de oplysninger, du har angivet.

Betalingen overføres derefter øjeblikkeligt til det angivne kontonummer. Kan det blive mere bekvemt? Det har vi svært ved at tro! Vil du se, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at reducere elektronikaffaldet, så vælg en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Befinder du dig ikke i nærheden af Lemvig? Send din reparation til os!

Foruden vores lokale indleveringssted hos Click Foto i Lamvig, har vi flere andre butikker, hvor du kan aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation. Uanset hvor du vælger at indlevere din enhed, forbliver servicen og prisen uændret. Derudover er du mere end velkommen til at sende din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os. Vi dækker naturligvis omkostningerne ved forsendelsen!

Send din enhed til os Se vores butikker