reparation af Samsung Galaxy A52S

Samsung Galaxy A52s 5G reparation

Model: SM-A528B | Lanceringsdato: 1. september 2021 | Tekniske specifikationer 

Hvis du står over for at skulle have repareret din Samsung A52s 5G, kan du føle dig helt tryg ved at vælge MiPhone. Her er din enhed nemlig i hænderne på teknikere, der har gjort det til deres speciale i mere end 10 år.

Vores mere end 10 års erfaring og over 15.000 succesfulde reparationer taler for sig selv. Vi har det nødvendige know-how og forståelse for, hvad der kræves af en professionel reparation. For at sikre kvaliteten af vores arbejde, anvender vi kun originale reservedele og yder desuden to års garanti på alle reparationer.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A52s 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A52s 5G reparation

Hvis du ofte oplever, at din telefon tager en ufrivillig tur på gulvet, så er MiPhone her for at hjælpe. Vi er specialister i at reparere alt fra knuste skærme til udskiftning af batterier på din Samsung Galaxy A52s 5G.

Uanset hvad der skal udskiftes på din Samsung Galaxy A52s 5G, bruger vi altid originale reservedele leveret direkte fra Samsung, i såkaldte Service Packs. Dette er din sikkerhed for reservedele af den bedste kvalitet.

Skulle der mod forventning være problemer med din enhed efter vores reparation, er vi klar til at se på den igen uden ekstra omkostninger, takket være vores to-årige garanti på alle reparationer.

Din tilfredshed er essentiel for os og er det, vi stræber efter at opnå med hver reparation.

Reparation af Samsung Galaxy i mere end 10 år

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer bag os, tør vi godt at kalde os selv for lidt af nogle nørder på området. Men på den gode måde.

Vores kompetencer spænder bredt og ikke alene til reparation af Samsung Galaxy A52s 5G, men også en lang række andre Samsung-modeller, som du finder her på vores hjemmeside.

Finder du ikke den model eller reparation du søger, skal du altid være velkommen til at kontakte os. Så vender vi hurtigst muligt retur med et uforpligtende tilbud på netop din reparation.

Vi ser frem til at hjælpe dig og tage godt hånd om din Samsung Galaxy A52s 5G!

En reparation af din Samsung Galaxy A52s 5G er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy A52s 5G, iPhone eller iPad hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og smertefri reparation.

Er reservedelene på lager, kan en reparation klares på bare få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Hillerød, VærløseStenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du hverken mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig håndtering.

Find dit værksted Send din enhed