reparation af Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus reparation

Model: SM-S916B | Lanceringsdato: 17. februar 2023 | Tekniske specifikationer 

Har din Samsung Galaxy S23 Plus brug for en kærlig hånd? Hos MiPhone foretager vi altid reparationer med originale reservedele og yder naturligvis 2 års garanti. Dette er din sikkerhed for en reparation der lever op til producentens strenge kvalitetskrav.

Vi har et ry for vores lynhurtige service og stræber altid efter at reparere de fleste enheder allerede samme dag. Er du nysgerrig på vores service, kan du læse mere længere nede, hvor du også finde en prisoversigt over de mest almindelige reparationer af netop Samsung Galaxy S23 Plus.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S23 Plus

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S23 Plus reparation

Hos MiPhone har vi gjort det til vores speciale, at udføre omfattende reparationer af Samsung Galaxy S23 Plus. Hvis din smartphone af denne model oplever udfordringer såsom en ødelagt skærm, et nedslidt batteri eller andre problemer, er du kommet til det rette sted.

Vores erfarne teknikere står klar til at assistere dig med en professionel og omhyggelig reparation af din Samsung Galaxy S23 Plus.

Uanset om det drejer sig om en skærmreparation, batteriskift eller en anden form for reparation, kan vi forsikre dig om, at vores service er både hurtig, omkostningseffektiv og af højeste kvalitet.

Hvis du ejer en anden Samsung-enhed end Galaxy S23 Plus, kan du på vores hjemmeside finde en udførlig oversigt over de mest populære Samsung-telefoner, som vi tilbyder reparation af.

Reparationer med originale reservedele

Hos MiPhone er vi din sikkerhed for en professionel og pålidelig reparation. Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder, og dette indebærer hurtige og effektive reparationer udført udelukkende med brug af originale reservedele.

Dette sikrer, at din telefon opretholder sin oprindelige funktionalitet i mange år fremover eller indtil uheldet skulle være ude igen.

Når du vælger os til at reparere din Samsung-telefon, får du altid 2 års garanti. Denne garanti dækker uanset hvilken reparation du har fået udført, og i tilfælde af produktfejl ved den pågældende reservedel.

Det foretrukne valg til reparation af din Samsung Galaxy

Med mere end 10 års erfaring har vi repareret ikke mindre end 15.000 smartphones og tablets, hvilket sikrer dig et enorm know-how. Dette kommer sig også til udtryk på Truspilot, hvor mere end 100 kunder har givet os 5 stjerner.

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted, hvor vores erfarne teknikere typisk håndterer din reparation samme dag. Du kan enten droppe ind uden tidsbestilling eller forudbestille reparationen ved at kontakte vores kundeservice.

Vi glæder os til at se dig og din Samsung Galaxy S23 Plus

En reparation af din Samsung Galaxy S23 Plus er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og smertefri reparation.

Er reservedelene på lager, kan en reparation klares på bare få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Hillerød, VærløseStenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du hverken mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig håndtering.

Find dit værksted Send din enhed