Reparation af iPhone, iPad & Samsung nær Albertslund

Du finder os under 10 minutter fra Albertslund
Skinderskovvej 10, 2730 Herlev

📞 Kontakt os

Telefon:

70 22 00 10

E-mail:

info@miphone.dk

Åbningstider

Hverdage:

09.00 – 18.00

Lørdag:

10.00 – 16.00

Søndag:

Lukket

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din enhed er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Få udført en reparation af din iPhone nær Albertslund

At få repareret din iPhone behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende, især ikke når du besøger vores værksted i Herlev, der er tæt på Albertslund. På vores værksted udføres 9 ud af 10 reparationer på under 60 minutter, så du kan med fordel vente i vores lounge og se din iPhone blive taget godt hånd om.

Hvis skærmen på din iPhone er gået i stykker, har du valget mellem den originale skærm, som din iPhone blev født med, eller et mere prisvenligt alternativ fra tredjepart. Uanset dit valg får du altid 2 års garanti på reparationen.

Udover skærmreparationer tilbyder vi også service til mange andre komponenter i din iPhone. Måske trænger din iPhone til et nyt batteri, en udskiftning af bagsiden, eller bare en grundig rensning af opladerport, mikrofon og højtaler. Uanset hvilke udfordringer din iPhone har, er vi klar til at hjælpe. Klik på linket nedenfor for at udforske mulighederne for reparation af netop din iPhone på vores værksted i nærheden af Albertslund.

Se vores priser
Reparation af iPhone
Reparation af iPad

Udskiftning af skærm og reparation af iPad i nærheden af Albertslund

Vi er fuldt bevidste om, at skærmene ofte er det svage led på iPads, og det er derfor også den mest almindelige reparation, vi udfører. Med vores omfattende erfaring i reparation og udskiftning af skærme på alle iPads, kan du være tryg ved at lade vores dygtige teknikere tage hånd om din knuste iPad.

I modsætning til iPhone-reparationer tager det lidt længere tid at reparere en iPad. Dette skyldes enhedens konstruktion, hvor skærmen på en iPad er limet fast i rammen, hvilket gør udskiftningsprocessen mere kompleks. Efterfølgende skal iPad’en lukkes og limes igen. Vi ønsker at sikre, at limen får tid til at hærde, så vi er sikre på, at skærmen bliver siddende.

Reparationen af din iPad vil derfor være fuldført inden for 24 timer. Hvis du afleverer din iPad til reparation på vores værksted i Herlev, under 10 minutters kørsel fra Albertslund, inden lukketid i dag, vil den være klar igen i morgen. Ud over skærmudskiftninger tilbyder vi også en bred vifte af andre reparationer, som du kan udforske ved at klikke på knappen nedenfor.

Læs mere

Reparation af Samsung Galaxy med originale reservedele nær Albertslund

På vores værksted i Herlev, få minutters kørsel fra Albertslund, er vi eksperter i reparation af Samsung Galaxy smartphones, uanset om det er fra A-serien, S-serien, Z-serien eller Note-serien. Vi benytter altid Samsung’s egne reservedele (Service Packs) for at sikre, at din enhed lever 100% op til Samsungs høje kvalitetskrav efter endt reparation.

Med over 10 års erfaring inden for smartphone-reparationer ved vi, at kun de originale reservedele opfylder de standarder, du forventer af din Samsung Galaxy. Derfor giver vi med god samvittighed 2 års garanti på alle vores reparationer.

Da der findes et bredt udvalg af Galaxy-modeller, og ofte i mange forskellige farver, har vi ikke altid alle reservedele på lager. Dette kan resultere i en lidt længere reparationstid for din Samsung Galaxy. Vi vil naturligvis altid informere dig om dette, inden reparationen påbegyndes. Hvis du er meget afhængig af din telefon, tilbyder vi også en gratis lånetelefon.

Klik på linket nedenfor for at få mere information om reparationen af netop din Samsung Galaxy. Vi kan hjælpe med udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera og meget mere.

Find din Samsung
Reparation af Samsung

Gør som 15.000 andre og overlad trygt din reparation til os

Vi er overbeviste om, at vores succes er bygget på tillid og troværdighed. Ikke alene besidder vi det ansvar det kræves at arbejde med personfølsomme data. Vi ser det også som vores ansvar at give ærlig rådgivning om de bedste løsninger. Vi guider ikke vores kunder ind i reparationer, der ikke giver mening økonomisk eller har tvivlsom levetid.

På vores værksted i Herlev, tæt på Albertslund, lægger vi også stor vægt på at levere førsteklasses håndværk i enhver reparation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af reservedele eller forsøger at spare tid ved at springe over hvor gærdet er lavest. Vi mener, at en reparation skal udføres efter producentens specifikationer – det er vores garanti til dig!

  Trustscore 4.9 baseret på +100 anmeldelser

Sælg din iPhone eller iPad til os – uanset om den er ny, gammel eller defekt

Hvis din ældre iPhone eller iPad ikke længere kan repareres, eller hvis du har opgraderet til en ny enhed og ønsker at få lidt ekstra kontanter for den gamle, er vi klar med checkhæftet. Uanset enhedens tilstand er du velkommen til at sælge den til os, og hele processen starter med vores enkle prisberegner. Få nemt og uforpligtende et tilbud på din iPhone eller iPad.

Hvis du accepterer tilbuddet, udfylder du blot en simpel formular med dine oplysninger. Derefter modtager du en e-mail med en pakkelabel, som du kan bruge til at sende enheden til os. Når vi modtager din enhed, gennemfører vi en grundig kontrol for at sikre, at den svarer til de oplysninger, du har angivet.

Betalingen overføres straks til det specificerede kontonummer. Kan det blive mere praktisk? Det tvivler vi på! Ønsker du at finde ud af, hvor meget du kan få for din enhed og samtidig bidrage til at mindske elektronikaffaldet, så vælg en af mulighederne nedenfor og gå direkte til prisberegneren.

Sælg din iPhone Sælg din iPad
Få penge for din iPhone eller iPad ved at sælge den til MiPhone
Send din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation hos os
Er du ikke i nærheden af Albertslund? Besøg en af vores andre butikker eller send din enhed!

Udover vores værksted i Herlev har vi også andre butikker, der står til rådighed for vores kunder i Albertslund. Her kan du nemt aflevere din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy til reparation, og processen er stadig den samme. Derudover er du mere end velkommen til at sende din defekte enhed til reparation hos os, og vi dækker naturligvis fragtomkostningerne!

Send din enhed til os Se vores butikker