reparation af Samsung Galaxy A30s

Samsung Galaxy A30s reparation

Model: SM-A307F | Lanceringsdato: 11. september 2019 | Tekniske specifikationer 

Samsung Galaxy A30s er en del af Samsungs populære A-serie, og selvom den er en af mange i serien, står den stadig ud med sine unikke egenskaber. Hos MiPhone er vi specialiserede i at yde professionel reparation af netop denne model, og det til en pris, der ikke vælter budgettet.

I vores arbejde med Samsung Galaxy A30s anvender vi udelukkende originale reservedele direkte fra Samsung. Dette sikrer ikke kun en reparation af højeste kvalitet, men også at din telefon fungerer optimalt efter reparationen. Vi forstår vigtigheden af at kunne stole på sin smartphone, og derfor yder vi 2 års garanti på alle reparationer – uanset om vi har skiftet skærmen, batteriet, opladerporten eller kameraet.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A30s

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A30s reparation

Samsung Galaxy A30s, lanceret i efteråret 2019 som en del af Samsungs A-serie, byder på en imponerende pris og bemærkelsesværdig skærmkvalitet, hvilket er bemærkelsesværdigt for dens prisklasse.

Denne model er særligt udstyret med et robust batteri, fire kameraer og en stor 6,4-tommers Infinity V sAMOLED-skærm, kendt for sin levende farvegengivelse og overlegen billedkvalitet sammenlignet med traditionelle LED-skærme.

Dog er Gorilla Glass 3, som bruges til skærmbeskyttelse, lidt forældet, hvilket gør skærmen mere sårbar over for stød og slag.

Hvis uheldet er ude, og din Galaxy A30s har lidt skade, er MiPhone klar til at hjælpe med en hurtig og effektiv skærmreparation.

Nyt batteri til din Samsung Galaxy A30s

Batteriet i Galaxy A30s tilbyder generelt en dags brug, men med tiden kan batteriets ydeevne forringes. Skulle du opleve, at din enhed hurtigt mister strøm, kan en batteriudskiftning være den ideelle løsning.

Hos MiPhone bruger vi udelukkende originale reservedele og vores erfarne teknikere kan assistere med et bredt udvalg af reparationer, herunder skærmudskiftning, batteriskift, reparation af ladeport, højttalere, mikrofoner og meget mere.

Vores værksted i Herlev, placeret tæt på byer som Lyngby, Ballerup, Skovlunde og Brønshøj, står klar til at modtage dig og din Samsung Galaxy A30s til en grundig gennemgang og reparation.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og tage hånd om din Samsung Galaxy A30s

En reparation af din Samsung Galaxy A30s er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og smertefri reparation.

Er reservedelene på lager, kan en reparation klares på bare få timer – uanset om du benytter dig af butikken i Allerød, VærløseStenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du hverken mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig håndtering.

Find dit værksted Send din enhed