reparation af Samsung Galaxy Z Fold 1

Samsung Galaxy Z Fold reparation

Model: SM-F900F / SM-F907B | Lanceringsdato: september 2019 | Tekniske specifikationer 

MiPhone er din professionelle destination for reparationer af foldbare telefoner, herunder Samsung Galaxy Fold. Dette avancerede, foldbare design, som er mere robust end tidligere iterationer, er velkendt territorium for vores dygtige teknikere. De har den nødvendige viden og ekspertise til præcist at udføre reparationerne.

Med over ti års erfaring inden for mobilreparationer, heriblandt Samsungs Galaxy-serie, har vores team oparbejdet en betydelig ekspertise. Vi er godt rustet til at håndtere de unikke udfordringer, som foldbare enheder som Galaxy Fold kan byde på.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy Z Fold

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy Z Fold reparation

Samsung Galaxy Fold, som var en af pionererne inden for foldbare smartphones, gjorde sit indtog på markedet i september 2019. Denne nyskabende enhed er bemærkelsesværdig for sin unikke, foldbare skærm.

Hovedskærmen, en betagende 7,3-tommer AMOLED med Infinity Flex Display, giver mulighed for en foldbar og kompakt brugeroplevelse.

Telefonen er også udstyret med en yderligere frontskærm, der fungerer som en traditionel smartphone.

Drevet af en effektiv Snapdragon 855-processor og et kapacitetsstort batteri, sikrer Galaxy Fold brugeren effektivitet gennem hele dagen.

Ny teknologi giver nye udfordringer

Selvom den foldbare skærm er et teknologisk vidunder, er den kendt for at være mere sart end standard smartphones.

Skulle din Samsung Galaxy Fold være blevet beskadiget, er MiPhone klar til at assistere med professionel reparation.

Vores teknikere har dybdegående kendskab til Samsung-mobilerne, herunder Galaxy Fold, og har gennem tiden repareret et utal af enheder.

Vi er specialister i mobilreparationer og bruger de seneste værktøjer og teknologier for at sikre den højeste kvalitet og service.

Et sikkert valg til din Samsung Galaxy Fold reparation

Vores værksted er fuldt udstyret og ESD-sikret, hvilket garanterer, at din mobil er beskyttet gennem hele reparationen.

Vi forstår betydningen af hurtige reparationer, hvorfor mange af vores services kan udføres inden for få timer. Derudover tilbyder vi 2 års garanti på alle reparationer.

Ved at vælge reparation frem for at investere i en ny enhed, støtter du bæredygtighed og sparer penge.

Besøg os hos MiPhone for den bedste oplevelse inden for Samsung mobilreparationer – vi står klar til at tage godt imod dig og din enhed.

En reparation af din Samsung Galaxy Z Fold er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En Samsung Galaxy Z Fold reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Værløse, Rødovre eller Stenløse. Du er også velkommen i Herlev, hvor vi udfører reparationen på stedet.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din Samsung Galaxy til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten betales af os begge veje! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og holdbare løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed