reparation af iPad Air

iPad Air reparation

Model: A1474 / A1475 | Lanceringsår: 2013 | Tekniske specifikationer

Hvis din iPad Air har været udsat for et uheld, er du landet det rette sted for professionel hjælp. Hos MiPhone er vi specialister i at reparere alle typer af iPad-skader, og vi benytter udelukkende originale reservedele, hvilket er din garanti for en førsteklasses reparation.

Vores erfarne teknikere står altid parat til at håndtere din enhed og sikre, at den vender tilbage til sin oprindelige tilstand. Vi forstår vigtigheden af din iPad Air, og vores dedikation til kvalitet og ekspertise gør os til din pålidelige partner til netop denne opgave.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad Air

Mere om iPad Air reparation

Da Apples første iPad Air så dagens lys i 2013, indvarslede den en æra, hvor tablets oplevede stigende popularitet. Air-modellerne blev skabt som en bro mellem de traditionelle iPads og de mere kompakte iPad Mini-modeller.

Den tidløse elegance fra de tidligere iPad 2-modeller kombineret med en betydeligt lettere vægt på under 500 gram, gjorde iPad Air til en favorit. Dens elegante design og kraftfulde processor appellerede især til en yngre målgruppe, der ofte var på farten.

Selvom både almindelige iPads og Mini-modeller hurtigt vandt terræn, forblev iPad Air populær. Vores erfarne teknikere har derfor betydelig ekspertise inden for reparation af denne model, uanset om det drejer sig om udskiftning af skærm, antenner, højttalere, SIM-kort-læser, knapper eller en grundig diagnose af skadens omfang.

Originale reservedele til reparation af din iPad Air

Hos MiPhone har vi omfattende erfaring med alle former for potentielle iPad-skader. Vi bruger udelukkende originale reservedele for at sikre, at din garanti ikke kompromitteres.

Dette er afgørende, da ikke alle reparationsteder benytter de korrekte reservedele, hvilket kan påvirke din iPads fremtidige funktionalitet og endda forårsage yderligere skader. Vi prioriterer, at alle reparationer opfylder højeste standarder.

En bæredygtig reparation på under 24 timer

Vi forstår vigtigheden af din iPad, derfor stræber vi altid efter at udføre reparationer hurtigst muligt. Hos MiPhone tilbyder vi reparationer inden for 24 timer, så du hurtigt kan genoptage brugen af din iPad.

Vi prioriterer også bæredygtighed og opfordrer altid til reparation i stedet for at købe en ny enhed. Ved at vælge reparation bidrager du til at reducere elektronisk affald og passe godt på miljøet.

Vores dedikerede medarbejdere står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Du er altid velkommen til at kontakte os via telefon, e-mail eller møde personligt op på vores værksted eller et af vores indleveringssteder uden tidsbestilling.

En reparation af din iPad Air er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en iPad reparation klares på under 24 timer – uanset om du benytter dig af butikken i VærløseStenløse, Rødovre, Espergærde eller Allerød. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPad til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed