reparation af iPad mini 3

iPad mini 3 reparation

Model: A1599 / A1600 | Lanceringsår: 2014 | Tekniske specifikationer

Selvom iPad mini 3’s popularitet er fuldt fortjent, er det desværre ikke ualmindeligt, at iPads oplever skader eller defekter som følge af intensiv daglig brug. Og netop størrelsen på denne iPad gør ikke risikoe mindre.

Hvis din iPad mini 3 står med behovet for reparation, er vi hurtige til at træde til. Hos MiPhone har vi omfattende erfaring med reparation af iPads, og vi anvender udelukkende originale reservedele, samtidig med at vi giver en solid 2-års garanti på alle reparationer.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad mini 3

Mere om iPad mini 3 reparation

Efter de imponerende succeser med de første to iPad mini-modeller tog Apple et yderligere skridt med lanceringen af iPad mini 3 i 2014.

På dette tidspunkt udgjorde iPad mini-serien stadig en betydelig andel af det samlede salg. Apples fokus var at forbedre tabletoplevelsen, og de bevarede det eksisterende hardware og design, mens de tilføjede nye teknologiske detaljer som Touch ID og øget lagerkapacitet.

Denne model blev også introduceret i en spændende guldfarve.

Selvom iPad mini 3 hurtigt blev efterfulgt af iPad mini 4 og blev taget ud af Apples aktive sortiment, er der stadig mange, der holder fast i deres iPad mini 3-enheder.

Lad os varetage din iPad mini 3 reparation

Vi tilbyder en bred vifte af reparationer, herunder skærmudskiftning, knapper, antenner, højttalere, stik og kamera. Vi kan også diagnosticere din iPad mini 3, hvis du er usikker på årsagen til dens problemer.

Hos MiPhone er vi fuldt bevidste om den afgørende rolle, en iPad mini 3 spiller i vores daglige liv. Som en uundværlig livslinje holder den os forbundet med venner, familie, planer, arbejde og meget mere.

Ligesom vores smartphones fungerer iPad mini 3 som en naturlig forlængelse af vores liv, og når uheldet er ude, og din tablet oplever en skade eller teknisk udfordring, er det afgørende, at den hurtigt bliver repareret for at genoprette vores daglige rutiner.

Erfaring sikrer en hurtig og problemfri reparation

Vores erfarne teknikere er specialiserede i at reparere alle former for iPads og har oparbejdet omfattende erfaring på området.

Vi sikrer ikke kun en hurtig diagnose, men er også i stand til at udføre de mest almindelige reparationer inden for blot 24 timer, hvilket giver dig mulighed for at få din enhed tilbage på kort tid.

Du er altid velkommen uden tidsbestilling

Udover hastighed prioriterer vi også kvaliteten af vores reparationer. Vi anvender udelukkende originale Apple reservedele, hvilket ikke kun garanterer en fejlfri reparation, men også inkluderer en solid 2-årig garanti på alle vores udførte reparationer.

Vælg os til din iPad mini 3 reparation og tag del i vores engagement for kvalitet og bæredygtighed. Du er altid velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling. Vi ser frem til at hjælpe dig og din defekte iPad mini 3!
 
 

En reparation af din iPad mini 3 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet. Når du indleverer din defekte iPad mini 3 hos et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig og pålidelig reparation.

Ofte kan en iPad mini 3 reparation afsluttes på under 24 timer, uanset om du besøger vores butik i Værløse, Stenløse, Rødovre, Allerød eller Frederikssund. Du er også hjertelig velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPad mini 3 til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition og dækker fragtomkostningerne – begge veje!

Find dit værksted Send din enhed