reparation af iPad Pro 10.5"

iPad Pro 10.5″ reparation

Model: A1701 / A1709 | Lanceringsår: 2017 | Tekniske specifikationer

Har din iPad Pro 10.5″ lidt skade efter et uheld? Hos MiPhone har vi omfattende erfaring med at reparere Apples populære tablets, herunder den kraftfulde Pro-serie.

Vi har dedikeret os til reparation af adskillige modeller af iPad Pro, lige siden de blev introduceret i 2015. Denne erfaring giver os en dybdegående forståelse af reparationens proces, hvilket sikrer, at din iPad er i trygge hænder hos os.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad Pro 10.5″

Mere om iPad Pro 10.5″ reparation

I 2017 introducerede Apple iPad Pro 10.5″, den eneste Pro-model i dette størrelsesformat. Perfekt til folk på farten, da den ikke fylder så meget som en bærbar computer, men stadig leverer enestående præstationer.

Selvom den er praktisk, er den ikke immun over for skader. Hos MiPhone har vi håndteret alt fra knuste skærme til hovedtelefonstik der er knækket i jackstik-porten, og vi kan løse dine problemer hurtigt.

Reparation af skærmen på din iPad Pro 10.5″

iPads og andre tablets er særligt udsatte for stød og ridser. Selvom smartphones fylder mere i vores daglige liv, beskyttes de ofte af lommer og tasker. Tablets efterlades ofte på borde eller pakkes ned i større tasker, og iPad Pro er rettet mod professionel brug, hvilket betyder intensiv brug.

Vi tilbyder alt fra skærmudskiftning, skulle uheldet være ude, til nye kameraer, hvis din tablet har svært ved at stille skarpt under videomøder.

Ingen tidsbestilling og 2 års garanti

Uanset omfanget af reparationen kan du trygt overlade din iPad Pro 10.5″ til os. Vores teknikere har over 10 års erfaring, og vi bruger kun originale reservedele fra Apple.

De fleste reparationer kan klares på under 24 timer, så du behøver ikke undvære din iPad Pro i flere dage eller uger.

Vi tilbyder desuden 2 års garanti på alle reparationer. Hvis der mod forventning opstår fejl ved den udskiftede del inden for 2 år, udskifter vi den uden omkostninger for dig.

Besøg vores værksted uden tidsbestilling, og lad os tage os godt af din iPad Pro 10.5″. Vi ser frem til at hjælpe dig!

En reparation af din iPad Pro 10.5″ er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Oftest kan en iPad reparation klares på under 24 timer – uanset om du benytter dig af butikken i VærløseStenløse, Rødovre, Espergærde eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din iPad til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed