reparation af iPad Pro 12.9" 2. generation

iPad Pro 12.9″ 2. Generation reparation

Model: A1670 / A1671 | Lanceringsår: 2017 | Tekniske specifikationer

iPad Pro 12.9″ 2. generation repræsenterer det ypperste inden for rækken af iPads fra denne årgang og afspejler sig også i prisen. Derfor kan det være en fordelagtig beslutning, at vælge reparation frem for at investere i en helt ny enhed, hvis uheldet er ude.

Hos MiPhone står vi altid klar til at håndtere denne opgave. Med over 10 års erfaring udelukkende inden for reparation af Apples produkter, kan du trygt overlade din iPad Pro til vores kyndige teknikere.

Se reparationspriser Sælg din iPad

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din iPad er i trygge hænder hos os.

iPhone og iPad reparation med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af iPad Pro 12.9″ 2. Generation

Mere om iPad Pro 12.9″ 2. Generation reparation

iPad Pro 12.9″ 2. generation er en alsidig og kraftfuld tablet, ideel til studerende, professionelle og almindelige forbrugere. Med sin imponerende skærm, kraftfulde ydeevne og lange batterilevetid er det en enhed, der kan håndtere diverse opgaver.

Hvis uheldet er ude, og din iPad Pro 12.9″ 2. generation har pådraget sig skader, består vores fornemmeste opgave i at levere en enestående reparation af din enhed.

Ny skærm på din iPad Pro 12.9″ 2. generation?

En beskadiget skærm kan hurtigt påvirke din tabletoplevelse negativt. Men fortvivl ikke, vores erfarne teknikere hos MiPhone har den nødvendige ekspertise og viden til at håndtere en skærmreparation på din iPad Pro 12.9″ 2. generation.

Vi benytter originale reservedele og professionelt værktøj for at sikre, at din skærm genskaber sin klarhed og funktionalitet, så du kan nyde en problemfri brugeroplevelse, ligesom på den dag, den var ny.

Vi forstår vigtigheden af hurtige reparationer og garanterer derfor, at din iPad Pro 12.9″ 2. generation reparation vil blive udført inden for 24 timer.

Undlad at købe nyt – vælg en bæredygtig reparation

Når det kommer til at træffe beslutningen om at reparere eller erstatte din enhed, er der både økonomiske og miljømæssige overvejelser at tage i betragtning.

Ved at vælge en reparation hos MiPhone støtter du bæredygtighed ved at reducere elektronisk affald og forlænge levetiden for din iPad Pro 12.9″ 2. generation.

Vi prioriterer bæredygtighed og benytter kun originale reservedele for at sikre kvalitet og holdbarhed i vores reparationer. Vores tydelige målsætning er at levere en kvalitetsservice, hvorfor vi tilbyder 2 års garanti, reparation inden for 24 timer og brug af originale reservedele.

Lad os hjælpe dig med din iPad

Udover reparation af forskellige skader og defekter på din iPad Pro 12.9″ 2. generation kan vores erfarne team også bistå med teknisk support, dataoverførsel og besvare generelle spørgsmål.

Du er mere end velkommen til at besøge vores værksted eller eb af vores butikker landet over – helt uden tidsbestilling.

Vi ser frem til at byde dig og din defekte iPad Pro 12.9″ 2. generation velkommen!

En reparation af din iPad Pro 12.9″ 2. Generation er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte iPhone, iPad eller Samsung Galaxy hos en af vores butikker, sørger vi for en hurtig og problemfri reparation.

Oftest kan en reparation klares på under 24 timer – uanset om du benytter dig af butikken i Hillerød, Værløse, Allerød, Stenløse eller Espergærde. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din enhed til os. Vi betaler fragten begge veje og sørger for en hurtig ekspedition.

Find dit værksted Send din enhed