reparation af Samsung Galaxy A22

Samsung Galaxy A22 reparation

Model: SM-A225F | Lanceringsdato: 1. juli 2021 | Tekniske specifikationer 

Når din Samsung Galaxy A22 ikke fungerer optimalt, kan det tage glæden ud af brugen. Hos MiPhone forstår vi dette, og derfor har vi samlet et dygtigt hold af teknikere, der er uddannet til at håndtere en bred vifte af reparationer på netop denne model.

Vores team bringer over 10 års erfaring og mere end 15.000 udførte reparationer med sig. Denne omfattende erfaring giver os en dyb forståelse for Samsungs Galaxy-serie, herunder Galaxy A22. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde to års garanti på alle reparationer, hvor vi udelukkende benytter originale reservedele for at sikre den bedste kvalitet og holdbarhed på din enhed.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A22

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A22 reparation

Samsung Galaxy A22 er en imponerende telefon, perfekt til alt lige fra at lave opkald til at tage billeder og holde sig opdateret på sociale medier.

Takket være dens 6,6-tommers Full HD+ touchskærm er det en fornøjelse at nyde skarp og klar billedkvalitet.

Skulle din oplevelse blive forstyrret af en ridset eller revnet skærm, er vi hos MiPhone her for at udføre en skærmudskiftning, så du igen kan nyde din Samsung Galaxy A22 til fulde.

Mange års erfaring med Samsung reparationer

Vores team af dygtige teknikere hos MiPhone har en lang historik med reparationer af Samsung Galaxy-enheder bag sig, med over 15.000 reparationer under bæltet.

Vi er dedikerede til at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset opgavens kompleksitet. Vi har så meget tillid til vores arbejde, at vi yder to års garanti på alle reparationer.

Dette er blandt andet understøttet af vores brug af originale reservedele, som vi får direkte fra Samsung i såkaldte Service Packs. En reparation kompromitterer altså ikke oplevelsen af din Galaxy A22.

Reparation af din Samsung Galaxy A22 uden tidsbestilling

For at gøre det nemt og bekvemt for dig at få repareret din Samsung Galaxy A22, tilbyder vi både walk-in-service og mulighed en for at sende din enhed til os for en reparation.

Uanset hvilken løsning du vælger, ser vi frem til at tage os godt af din smartphone, og bringe den tilbage i topform.

En reparation af din Samsung Galaxy A22 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig og præcis reparation af din Galaxy A22.

Oftest kan en Samsung reparation klares inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i eksempelvis VærløseVirum, eller Stenløse. Du skal naturligvis også være velkommen på værkstedet i Herlev, hvor vi klarer det meste mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed