reparation af Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 5G reparation

Model: SM-A536B | Lanceringsdato: 24. marts 2022 | Tekniske specifikationer 

Ofte er det på de mest uventede tidspunkter, at behovet for en reparation af sin Samsung Galaxy A53 5G opstår. Heldigvis behøver processen hverken at være omkostningstung eller besværlig.

Hos MiPhone er vi altid klar til at tilbyde dig professionel reparation, der præcist matcher din enheds behov. Vi anvender udelukkende originale reservedele, og for at sikre dig den bedste service, yder vi to års garanti på alle vores reparationer. Alt dette tilbydes til priser, der er overkommelige for alle.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A53 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A53 5G reparation

Hos MiPhone er vi eksperter i at reparere en lang række skader på din Samsung Galaxy A53 5G. Uanset om det drejer sig om en beskadiget skærm, et slidt batteri, eller opladningsproblemer, har vi de nødvendige færdigheder og værktøjer til at håndtere problemet.

Skulle du have brug for en specifik reparation, der ikke er listet i vores prisliste, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Mange års erfaring med Samsung reparationer

Hvis din Samsung Galaxy A53 5G ikke er den model, du har brug for at få repareret, tilbyder vi reparationer på et bredt udvalg af Samsung-modeller.

Du kan se en komplet liste over de Samsung-telefoner, vi servicerer, lige her på vores hjemmeside.

Vores kvalificerede teknikere står altid klar til at assistere dig. Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi udviklet en dyb forståelse og ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner.

Professionelt værksted og 2 års garanti på alle reparationer

Vi benytter kun originale Samsung reservedele direkte fra producenten, ligesom vores værksted er ESD-sikret, hvilket sikrer de bedste rammer for reparationen af din enhed.

Derfor kan vi også uden at tøve yde to års garanti på alle reparationer, så du kan føle dig sikker, uanset om det drejer sig om et batteriskift, en skærmreparation eller andre mere komplekse reparationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller for at få yderligere information. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A53 5G tilbage i optimal stand.

En reparation af din Samsung Galaxy A53 5G er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere fra alle dele af landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, kan vi forsikre dig en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer, såfremt de fornødne reservedele er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i Virum, Rødovre, Stenløse, eller en af de andre butikker. Vi kan også håndtere din Samsung Galaxy A53 5G reparation på vores værksted i Herlev, mens du venter.

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed