reparation af Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 reparation

Model: SM-A715F | Lanceringsdato: 17. januar 2020 | Tekniske specifikationer 

Med over et årtis erfaring i mobilreparationer, er vores teknikere eksperter i at håndtere Samsung Galaxy A71 – en af markedets mest eftertragtede modeller. Vores værksted er et sikkert valg for din enhed, hvor vores erfarne teknikere benytter deres omfattende knowhow og erfaring fra mere end 15.000 reparationer af andre enheder til at løse en bred vifte af udfordringer.

Vores dedikation til kvalitet er din garanti for, at din enhed ikke blot bliver repareret, men også efterlever Samsungs høje standarder. Derfor bruger vi originale reservedele til alle reparationer og yder 2 års garanti, uanset om vi har skiftet skærmen, batteriet, kameraet, bundstikket eller noget helt andet.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A71

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A71 reparation

I 2020 udvidede Samsung sin A-serie med to nye modeller: Samsung Galaxy A71 og Samsung Galaxy A51.

Mens begge enheder deler flere funktioner, udmærker Galaxy A71 sig med sin bemærkelsesværdige 6,7-tommers AMOLED-skærm og et større, hurtigopladende batteri, hvilket gjorde den til det foretrukne valg for mange forbrugere.

Skulle din Samsung Galaxy A71 være blevet beskadiget, kan det være en kilde til frustration, især hvis enheden indtil da har virket perfekt.

I sådanne situationer er det vigtigt at få foretaget en professionel reparation. Hos MiPhone er vores mission at tilbyde en reparationsoplevelse, der både er effektiv og tilfredsstillende, samtidig med at det ikke koster en formue.

Vi tager din Samsung reparation seriøst

Vores team af erfarne teknikere har en dyb indsigt og erfaring med Samsungs enheder, hvilket sikrer, at enhver reparation bliver udført med den største ekspertise og omhu.

Vi forpligter os til kun at bruge originale reservedele, hvilket garanterer, at din Samsung Galaxy A71 vil fungere som ny, når den returneres til dig.

Endvidere står vi ved kvaliteten af vores arbejde med en 2-års garanti. Skulle der opstå yderligere problemer med den udskiftede del, tilbyder vi en yderligere reparation uden ekstra omkostninger.

Det er vigtigt for os, at du er 100% tilfreds med vores service, hvilket afspejles i det arbejde vi lægger i hver reparation, vi foretager.

En reparation af din Samsung Galaxy A71 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere fra alle dele af landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, kan vi forsikre dig en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en reparation klares på blot få timer, såfremt de fornødne reservedele er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i Virum, Rødovre, Stenløse, eller en af de andre butikker. Vi kan også håndtere din Samsung Galaxy A71 reparation på vores værksted i Herlev, mens du venter.

Har du ikke mulighed for at lægge vejen forbi vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig reparation – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed