reparation af Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A9 2018 reparation

Model: SM-A920F | Lanceringsdato: november 2018 | Tekniske specifikationer 

Skulle din Samsung Galaxy A9 2018 være plaget af funktionsfejl, kan du være sikker på, at vi hos MiPhone vil være i stand til at rette op på problemet. Vi har en bred ekspertise inden for alle typer af reparationer, og med mere end 10 års erfaring i bagagen, er vi godt rustet til at håndtere enhver udfordring.

Vores team af teknikere har repareret tusindvis af smartphones, hvilket gør os yderst kompetente i at tage os af din Samsung Galaxy A9 2018. Du er altid velkommen til at besøge os uden tidsbestilling. Vores fornemeste opgave er, at sikre din enhed vender tilbage til sin oprindelige stand hurtigt og effektivt.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A9 2018

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A9 2018 reparation

MiPhone er dit go-to sted for professionelle reparationer af smartphones, inklusive Samsung Galaxy A9 2018. Vores team er dygtige i at håndtere enhver form for skade – fra væskeskader og faldskader til mere specifikke problemer som en defekt ladeindgang.

Vi er stolte over at tilbyde topklasse service både under og efter reparationen af din Samsung Galaxy A9, alt sammen til priser, der er yderst konkurrencedygtige.

Vores årlange erfaring betyder, at vi effektivt kan håndtere en bred vifte af reparationer, herunder skærmreparationer, batteriudskiftninger, og reparationer af defekte opladerstik.

Hvad koster en reparation af min Samsung Galaxy A9?

Under alle reparationer anvender vi udelukkende originale reservedele for at sikre, at din Samsung Galaxy A9 2018 vender tilbage til sin oprindelige stand.

Ved du allerede hvad du skal have udskiftet på din Samsung Galaxy A9 2018, finder du en prisliste over de mest almindelige reparationer lige her på siden.

Hvis du er usikker på, hvad problemet er, eller ønsker at sikre, at din telefon bliver som ny igen, kan du besøge vores værksted uden at skulle bestille tid. Her vil vi foretage en grundig diagnosticering af din enhed.

Mere end 10 års erfaring med Samsung-reparationer

Med mere end 10 års erfaring i reparation af smartphones, er MiPhone blandt de mest erfarne værksteder i Danmark. Du kan være sikker på, at din telefon er i trygge hænder hos os.

Vi bruger kun originale, højkvalitetsreservedele, så din telefon reparereres i overensstemmelse med producentens standarder. For yderligere sikkerhed og ro i sindet, tilbyder vi også 24 måneders garanti på alle vores reparationer.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Og husk, du kan altid komme forbi vores værksted, hvor vores venlige personale står klar til at assistere dig.

En reparation af din Samsung Galaxy A9 2018 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en problemfri reparation med minimal ventetid.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Hillerød. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig og effektiv reparation af din enhed!

Find dit værksted Send din enhed