reparation Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Model: SM-G988F | Lanceringsdato: 6. marts 2020 | Tekniske specifikationer 

Skulle din Galaxy S20 Ultra have behov en reparation, er MiPhone med stor sandsynlighed det rette valg for dig. Vores teknikere har opbygget mere end 10 års erfaring inden for mobilreparationer, med et særligt fokus på Samsungs anerkendte Galaxy-serie.

Denne dybdegående erfaring gør det muligt for os at udføre de fleste reparationer på din Galaxy S20 Ultra hurtigt – ofte kan vi færdiggøre det meste inden for bare få timer. Du er velkommen til at besøge os uden forudgående aftale. Rul længere ned for at se vores omfattende prisliste på de hyppigste reparationer.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S20 Ultra

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S20 Ultra reparation

Samsung Galaxy S20 Ultra blev præsenteret som Samsungs topmodel i begyndelsen af 2020 og ramte butikshylderne i marts samme år, sideløbende med sine søskende, Galaxy S20 og S20 Plus.

Denne imponerende store smartphone er kendt for sin hastighed og avancerede specifikationer.

Med en 6,9-tommers Quad HD+ Dynamic AMOLED-skærm, et revolutionerende 108 megapixel kamera og et kraftigt 5.000 mAh-batteri med hurtigladningsfunktion, står S20 Ultra ud som et teknologisk kraftværk.

Få udført en reparation og undgå at købe ny

Skulle din værdifulde Samsung Galaxy S20 Ultra have lidt skade, anbefaler vi hos MiPhone en reparation frem for at købe en ny. En reparation er nemlig oftest en bedre økonomisk løsning.

Derudover tager du samtidig et miljøbevidst valg ved at vælge en reparation, da der så skal produceres en ny telefon mindre.

I MiPhone specialiserer vi os i kvalitetsreparationer til konkurrencedygtige priser. Efter vores indgriben vil din mobiltelefon derfor fungere som ny, trods tidligere skader.

Vores teknikere, med mere end 10 års erfaring i Samsung reparationer, er hurtige til at diagnosticere og udbedre enhver udfordring. Uanset om det er en knust skærm, et slidt batteri, eller en revnet kameralinse, har vi kompetencerne til at løse problemet effektivt.

Hos MiPhone er din Samsung Galaxy S20 Ultra i trygge hænder

Når du vælger MiPhone til reparation af din Samsung Galaxy S20 Ultra, får du samtidig to års garanti på alle reparationer.

Skulle der opstå problemer med en repareret del, står vi klar til at udføre endnu en reparation uden ekstra omkostninger for dig.

Vi er dedikerede til at tilbyde hurtige og holdbare løsninger, så du hurtigt kan nyde din Samsung Galaxy S20 Ultra i dens optimale stand igen.

En reparation af din Samsung Galaxy S20 Ultra er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En Samsung Galaxy S20 Ultra reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Værløse, Rødovre eller Stenløse. Du er også velkommen i Herlev, hvor vi udfører reparationen på stedet.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din Samsung Galaxy til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten betales af os begge veje! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og holdbare løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed