reparation Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus reparation

Model: SM-G985F / SM-G986B | Lanceringsdato: 6. marts 2020 | Tekniske specifikationer 

Med mere end et årtis erfaring inden for smartphone-reparationer, er MiPhone dit go-to sted for Samsung Galaxy S20 Plus reparationer. Vi inviterer dig til at besøge vores værksted, hvor vi effektivt og hurtigt kan bringe din Galaxy S20 Plus tilbage til dens optimale stand og funktionalitet.

Vores tilgang til reparation af din Samsung S20 Plus er grundig og professionel. Det indebærer, at vi udelukkende bruger originale Samsung-reservedele, hvilket sikrer, at din enhed fungerer som ny.

Derudover yder vi 2 års garanti på alle reparationer som en sikkerhed for kvaliteten af vores arbejde. Rul længere ned på siden for at finde prisen på netop den reparation du har brug for.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S20 Plus

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S20 Plus reparation

I marts 2020 blev Samsung Galaxy S20 Plus introduceret som en større variant af Samsungs populære Galaxy S20. Denne model imponerer med sin store 6,7-tommers Dynamic AMOLED-skærm, der leverer levende billeder takket være HDR10+ og QHD-opløsning.

Kameraet på Galaxy S20 Plus rangerer blandt de bedste på markedet, og Samsung har designet telefonen til at holde strøm i over 18 timer på en enkelt opladning.

Vi er din garanti for en professionel reparation

Hos MiPhone er vi dedikerede til at tilbyde omhyggelige og professionelle reparationer af Samsung Galaxy og Apple smartphones, alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Dette er muligt, da vores erfarne teknikere hurtigt og effektivt kan udføre en bred vifte af reparationer. De har stor erfaring med forskellige typer af skader og ved præcis, hvordan de skal håndtere hver eneste af dem.

Vi anvender brancheførende ESD-sikret udstyr og har direkte adgang til alle de nødvendige originale reservedele fra Samsung.

2 års garanti på alle Samsung reparationer

Vi står ved kvaliteten af vores arbejde understreget af vores toårige garanti på alle reparationer. Skulle der opstå problemer med en udskiftet reservedel, tager vi os af det uden ekstra omkostninger for dig.

Har du allerede på forhånd givet os besked om din reparation, er vi klar til at gå i gang med det samme, når du afleverer din Galaxy S20 Plus på værkstedet.

Vores mål er at tilbyde dig hurtige og pålidelige reparationer, så din Samsung Galaxy S20 Plus hurtigt er tilbage i sin originale og velfungerende stand.

En reparation af din Samsung Galaxy S20 Plus er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres Samsung Galaxy smartphones, iPhones eller iPads. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En Samsung Galaxy S20 Plus reparation kan normalt håndteres på få timer, såfremt reservedelene er på lager, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Allerød, Virum eller Værløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, til en reparation på stedet.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din Samsung Galaxy til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og anvarlige løsninger til vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed