reparation af Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 reparation

Model: SM-S901B | Lanceringsdato: 25. februar 2022 | Tekniske specifikationer 

Er din Samsung Galaxy S22 blevet offer for et uheld? Hvis ja, kan det være tid til en reparation. Men lad det ikke slå dig ud, for vi står klar til at hjælpe. Vores team af dygtige teknikere sørger nemlig for at bringe din Galaxy S22 tilbage i perfekt stand på ingen tid.

Vores mere end 10 års erfaring med reparation af smartphones og brug af originale dele, gør os i stand til at yde to års garanti på alle reparationer. Kig forbi vores værksted allerede i dag for en hurtig og effektiv reparation af din Samsung Galaxy smartphone.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S22

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S22 reparation

Hos MiPhone er vi eksperter i at reparere Samsung Galaxy S22, uanset skadens omfang. Vores team står klar til at hjælpe, hvad enten det er skærmen, batteriet eller andre dele, der trænger til reparation.

Kan du ikke finde den reparation, du har brug for på vores prisliste, så skal du altid være velkomme til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Ejer du en anden Samsung-model? Finder du også her på vores hjemmeside en fuld oversigt over de øvrige modeller vi reparerer.

To års garanti på alle reparationer

Vælger du at overlade din Samsung Galaxy S22 til reparation hos os, kan du være tryg ved, at vi anvender originale reservedele. Derudover tilbyder vi to års garanti på alle vores reparationer.

Vi prioriterer din telefons kvalitet og funktionalitet. Vores erfarne teknikere sørger for, at din Galaxy S22 reparation udføres med omhu og professionalisme.

Vi behandler din Samsung som var det vores egen

Med mere end 10 års erfaring i branchen, er vores teknikere eksperter i reparationer. Vores ESD-sikrede værksted er din garanti for, at din telefon håndteres sikkert under hele reparationen.

Vælger du MiPhone, får du den bedste service til de bedste priser. Vores ekspertise i reparation af Samsung Galaxy S22 gør os til det oplagte valg.

Ved at vælge en reparation bidrager du samtidig til at reducere produktionen af nye telefoner og støtter en mere bæredygtig fremtid.

Har du spørgsmål til en reparation af netop din Samsung Galaxy? Kontakt os på 70 22 00 10 eller info@miphone.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din Samsung Galaxy S22.

En reparation af din Samsung Galaxy S22 er lige om hjørnet!

Vores hverdag har i mere end 10 år bestået i at gøre triste kunder glade igen, ved at bringe livet tilbage til deres Samsung Galaxy smartphones, iPhones eller iPads. Dette gør vi naturligvis altid på hurtigste vis og med håndværket i orden. 

En Samsung Galaxy S22 reparation kan normalt håndteres på få timer, såfremt reservedelene er på lager, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Stenløse, Virum eller Værløse. Derudover er du naturligvis velkommen på vores værksted i Herlev, til en reparation på stedet.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din Samsung Galaxy til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten begge veje betales af os! Hos MiPhone prioriterer vi effektive og anvarlige løsninger til vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed