reparation af Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra reparation

Model: SM-S908B | Lanceringsdato: 25. februar 2022 | Tekniske specifikationer 

Står din Samsung Galaxy S22 Ultra med udfordringer, der kræver en reparation? Så læg vejen forbi vores kompetente værksted og få udført en omhyggelig reparation til en skarp pris, hvor vi benytter originale reservedele og yder 2 års garanti på alle reparationer.

Vores dygtige teknikere har mere end 10 års erfaring inden for reparation af smartphones fra mærker som Apple, Samsung og Huawei. Du kan derfor trygt overlade din dyrebare enhed til vores medarbejdere, velvidende at den vil blive behandlet med respekt for producentens strenge kvalitetskrav.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S22 Ultra

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S22 Ultra reparation

Vi specialiserer os i reparation af forskellige skader som din Galaxy-telefon kunne pådrage sig, herunder også Samsung Galaxy S22 Ultra. Vores dygtige teknikere står klar til at håndtere enhver form for reparation, og vi forstår vigtigheden af at bevare din enheds oprindelige funktionsevne.

Hvis den specifikke reparation, du har brug for, ikke er nævnt i vores prisliste, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dine behov.

Har du problemer med andre Samsung-enheder end Galaxy S22 Ultra kan du finde en oversigt over de mest almindelige Samsung-telefoner, som vi tilbyder reparationer til, lige her på vores hjemmeside.

Reparation allerede samme dag

Vi prioriterer at anvende de originale reservedele til din Samsung og vores primære fokus er at levere en effektiv og hurtig reparation af din Samsung Galaxy S22 Ultra.

Vi forstår frustrationen ved at undvære sin telefon, og derfor stræber vi altid efter at fuldføre reparationen allerede samme dag – og oftest samme dag.

Vores dygtige teknikere, med mange års erfaring inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner, er udstyret med de nødvendige værktøjer og kompetencer til at håndtere selv de mest komplekse reparationer.

Originale reservedele til din Samsung Galaxy S22 Ultra

Når vi reparerer din Samsung Galaxy S22 Ultra, bruger vi som nævnt originale reservedele direkte fra Samsung. Dette sikrer den korrekte funktionalitet og højeste kvalitet, hvilket ofte overstiger standarden for billigere kopireservedele tilgængelige på internettet.

Vores fokus på brugen af originale reservedele garanterer, at din telefon fungerer optimalt og problemfrit i mange år fremover, medmindre uheldet selvfølgelig skulle være ude igen.

Vi tilbyder altid 2 års garanti på alle vores reparationer af Samsung Galaxy S22 Ultra, uanset om det drejer sig om et batteriskift, en skærmreparation eller andre avancerede indgreb. Dette er din garanti for en ordentlig reparation.

En reparation af din Samsung Galaxy S22 Ultra er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en Samsung reparation klares inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i VærløseStenløse, Rødovre, Espergærde eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed