Fjern Find My iPhone på iCloud.com

Sådan fjerner du Find My iPhone på iCloud.com

Skal du sælge eller videregive din iPhone eller iPad, så er det en god ide at fjerne ‘Find My iPhone’ fra din enhed inden. Det samme gør sig gældende, hvid du skal have udført en autoriseret reparation af din Apple-enhed.

I nedenstående guide vil vi vise dig hvordan du fjerner ‘Find My iPhone’ fra din enhed via iCloud.com, i tilfælde af at du ikke kan tænde eller betjene din enhed.

Det er vigtigt, at den enhed du ønsker at fjerne er slukket eller frakoblet enhver form for internetforbindelse. Ellers vil det ikke være muligt at deaktivere ‘Find’-tjenesten på din enhed.

1. Log ind på iCloud.com

Åbn din browser og gå til iCloud.com. Log ind med det Apple ID der er aktivt på din enhed.

Sådan logger du ind på iCloud.com

2. Gå til “Find”-appen

Når du logger ind med dit Apple ID, vil du blive mødt af 2-faktor godkendelsen. Dette er dog ikke nødvendigt for det vi skal udføre, hvorfor du blot kan klikke på “Find enheder” længere nede.

2 faktor godkendelse på iCloud.com

3. Vælg din enhed i oversigten

Du vil i oversigten blive mødt af alle de enheder, som er aktive på dit Apple ID og tilkoblet ‘Find’-tjenesten. Her vælger du den enhed, som du ønsker at fjerne ‘Find’ fra.

Vælg din enhed i 'Find' på iCloud.com

4. Fjern din enhed fra “Find”

Når du har valgt din enhed, vil du blive mødt af forskellige muligheder for din enhed. Den du skal benytte dig af i dette tilfælde er “Fjern denne enhed”.

Klikker du på “Slet enhed”, vil din enhed IKKE blive fjernet fra ‘Find’. Derimod vil enheden slette sig selv og alt sit indhold, så snart den kommer på et netværk.

Sådan fjerner du din enhed fra 'Find' på iCloud.com

5. Bekræft deaktiveringen

For en sikkerheds skyld vil du blive bedt om at bekræfte deaktiveringen af ‘Find’ i et pop-up vindue. Herefter skal du endnu engang skrive koden til dit Apple ID, hvorefter ‘Find’ vil blive fjernet fra enheden.

Godkend du vil fjerne din enhed fra 'Find' på iCloud.com

6. ‘Find My iPhone’ er nu fjernet fra din enhed

Du kan derfor nu sælge eller videregivere din enhed til en ny bruger, som vil have muligheden for at sætte enheden op med sit eget Apple ID.

Du kan ligeledes med denne funktion deaktiveret, indlevere din iPhone eller iPad til en autoriseret reparation. Det er nemlig et krav fra Apple, at ‘Find’ er deaktiveret på enhver enhed, som de skal servicere, reparere eller ombytte.

Skal du sælge din iPhone eller iPad til os, eller skal vi udføre en reparation på din enhed, er du altid velkommen til at få hjælp til ovenstående på vores værksted eller i vores kundeservice.