reparation af Samsung Galaxy A13

Samsung Galaxy A13 reparation

Model: SM-A135F | Lanceringsdato: 4. marts 2022 | Tekniske specifikationer 

Betro din Samsung Galaxy A13 reparation til vores kompetente teknikerhold hos MiPhone. Med mere end 10 år og 15.000 reparationer bag os, har vi opnået en status som sande eksperter – eller ‘nørder’, om man vil, men naturligvis i den mest positive forstand.

Hos os er din enhed i trygge hænder. Vi benytter originale reservedele leveret direkte fra Samsung, hvilket sikrer, at din Samsung Galaxy A13 returneres til dig i en tilstand, der matcher dens oprindelige kvalitet, som da den var ny. Vi ser frem til at byde dig velkommen og bringe din enhed tilbage til sit optimale funktionsniveau.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A13

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A13 reparation

Hos MiPhone er vi din go-to løsning for et bredt spektrum af reparationer, herunder alt fra en knust skærm og et svækket batteri til opladningsproblemer på din Samsung Galaxy A13.

Skulle du have brug for en reparation, der ikke er angivet i vores prisliste, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på netop din reparation.

Mange års erfaring med Samsung reparationer

Vi har specialiseret os i reparation af Samsung-enheder og med over 10 års erfaring i branchen, er vi eksperter på området.

Vores fokus på miljøet og bæredygtige løsninger sikrer, at vi altid benytter originale reservedele for at forlænge levetiden på din Samsung Galaxy A13 længst muligt, ligesom vi sikrer at reservedele produceres under ordentlige forhold.

Vores værksted er udstyret med ESD-sikrede arbejdsstationer, hvilket garanterer en professionel håndtering af din enhed. Vi står bag kvaliteten af vores arbejde og tilbyder derfor to års garanti på alle vores reparationer.

Skal vi også reparere din Samsung Galaxy A13?

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted i Herlev uden at skulle booke en tid på forhånd. Vores kundeservice er også altid klar til at besvare spørgsmål i relation til din reparation.

Uanset din situation, ser vi frem til at hjælpe dig med reparationen af din Samsung Galaxy A13. Vi glæder os til at se dig og din smartphone hos os!

En reparation af din Samsung Galaxy A13 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig reparation og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed