reparation af Samsung Galaxy A14 5G

Samsung Galaxy A14 5G reparation

Model: SM-A146B | Lanceringsdato: 4. janaur 2023 | Tekniske specifikationer 

Er det blevet en daglig frustration at se på en revnet skærm, eller konstant at skulle være tæt på en oplader? Så lyder det som om din Samsung Galaxy A14 5G har brug for en professionel reparation.

Hos MiPhone er vi her for at hjælpe dig. Vi sørger for at din Samsung Galaxy A14 5G hurtigt er tilbage i topform. Vi bruger udelukkende originale reservedele, og som en sikkerhed for dig tilbyder vi to års garanti på alle vores reparationer, alt sammen til priser, der er overkommelige for alle.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A14 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A14 5G reparation

Hos MiPhone tilbyder vi specialiserede reparationer af alle former for skader på din Samsung Galaxy A14 5G. Uanset om det er en revnet skærm, et slidt batteri, eller en enhed, der ikke vil oplade, er vores kvalificerede teknikere klar til at yde professionel assistance.

Skulle du have brug for en reparation, der ikke er specificeret i vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud. Eller du kan besøge vores værksted, hvor vi hurtigt kan diagnosticere problemet med din enhed.

Vælg en bæredygtig reparation af din Galaxy A14

Vi har hos MiPhone et stærkt fokus på bæredygtige reparationer og bruger derfor kun originale reservedele i vores arbejde.

Ved at vælge reparation frem for at købe en ny enhed, bidrager du til at mindske elektronisk affald og støtter en mere bæredygtig fremtid.

Samsung reparationer med mere end 10 års erfaring

Med over et årtis erfaring i branchen har vi opbygget omfattende viden og ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner.

Vores ESD-sikrede værksted og erfarne teknikere sikrer, at din telefon bliver behandlet med den største professionalisme og omhu.

Som bevis på vores tillid til kvaliteten af vores arbejde tilbyder vi to års garanti på alle vores reparationer. Dette sikrer dig som kunde tryghed og tillid til vores service.

Du kan besøge vores værksted når som helst eller kontakte vores kundeservice for at høre mere om servicemulighederne. Vores mål er altid at levere en service, der bringer din Samsung Galaxy A14 5G tilbage til sin originale tilstand.

Vi ser frem til at tage imod dig og din Samsung Galaxy A14 5G på vores værksted!

En reparation af din Samsung Galaxy A14 5G er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det er en hjertesag for os, hurtigt at få din enhed tilbage i top form, uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Vi påbegynder reparationen straks efter modtagelse!

Find dit værksted Send din enhed