reparation af Samsung Galaxy A14

Samsung Galaxy A14 reparation

Model: SM-A145F | Lanceringsdato: 27. marts 2023 | Tekniske specifikationer 

Du skal naturligvis ikke lade dig begrænse af din beskadigede Samsung Galaxy A14. Uanset om det drejer sig om en knust skærm, et batteri, der trænger til udskiftning, eller problemer med opladningen, vil en reparation utvivlsomt være en løsning der er værd at foretrække.

Hos MiPhone er vi klar til at assistere dig med din reparation. Vi tilbyder en professionel service, hvor vi anvender originale reservedele, og som en ekstra sikkerhed for dig, tilbyder vi altid to års garanti på alle reparationer. Du behøver ikke at booke tid på forhånd – kig bare forbi, og vi tager os af din Samsung Galaxy A14.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A14

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A14 reparation

Hos MiPhone er vi rustet til at håndtere alle typer af skader, som din Samsung Galaxy A14 måtte have lidt. Uanset om det drejer sig om en skærm, der er gået i stykker, et batteri, der trænger til udskiftning, eller en telefon, der ikke vil oplade, kan du roligt overlade din enhed til os til reparation.

Skulle du ikke kunne finde den præcise reparation, du har brug for i vores prisliste, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Udover Samsung Galaxy A14 har vi også stor erfaring med reparationer af mange andre Samsung-modeller. Du kan se en liste over de Samsung-telefoner, vi oftest reparerer, på vores hjemmeside eller ved at klikke her.

Bæredygtighed og originale reservedele

Bæredygtighed er en kerneværdi for os, og derfor benytter vi udelukkende 100% originale reservedele fra Samsung i vores reparationer.

Ved at vælge reparation frem for at købe en ny telefon, bidrager du til at mindske mængden af elektronikaffald og forlænger levetiden på din Samsung Galaxy A14.

Mere end 10 års erfaring med Samsung reparationer

Vores teknikere har mere end 10 års erfaring og er specialiseret i Samsung Galaxy-telefoner. Vores værksted er ESD-sikret, hvilket er din sikkerhed for, at din enhed håndteres professionelt og med stor omhu.

Vi står inde for kvaliteten af vores arbejde og tilbyder derfor 2 års garanti på alle reparationer.

Du finder vores værksted i Herlev, hvor vi altid har åbent for drop-in uden tidsbestilling. Du kan også med fordel gøre brug af et vores indleveringssteder, hvor du ligeledes kan få din Galaxy A14 fixet samme dag.

Uanset hvilken løsning du vælger, står vores engagerede teknikere klar til at hjælpe dig med din Samsung Galaxy A14, og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din Samsung Galaxy A14 på vores værksted!

En reparation af din Samsung Galaxy A14 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed