reparation af Samsung Galaxy A20S

Samsung Galaxy A20s reparation

Model: SM-A207F | Lanceringsdato: 5. oktober 2019 | Tekniske specifikationer 

Søger du et pålideligt sted til reparation af din Samsung Galaxy A20s? Så er du hos MiPhone kommet til det rette sted. Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for Samsung-reparationer, kan du have fuld tillid til, at din enhed er i gode hænder.

Hos MiPhone forstår vi vigtigheden af at bruge højkvalitetsdele, og derfor reparerer vi din Galaxy A20s udelukkende med originale reservedele direkte fra Samsung. Denne tilgang sikrer, at din enhed bevarer sin oprindelige kvalitet og funktionalitet, hvilket giver dig den bedste brugeroplevelse efter reparationen.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A20s

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A20s reparation

I efteråret 2019 præsenterede Samsung deres Galaxy A20s på det danske marked, som en del af deres 5. generation i A-serien, side om side med A20e.

Denne serie blev skabt for at tilbyde budgetbevidste forbrugere en smartphone, der stadig indeholdt de mest efterspurgte funktioner.

Galaxy A20s deler mange træk med A20e, men skiller sig ud ved at have en Snapdragon 450-processor i stedet for Samsungs Exynos 7 Octa.

Denne opgradering bidrager til både forbedret ydeevne og batterilevetid, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der søger en prisvenlig, men kraftfuld smartphone.

Hos MiPhone har vi specialiseret os i reparation af Samsung Galaxy A20s og andre populære modeller fra Samsung. Vores teknikere er dygtige til at udføre en hurtig og nøjagtig fejlsøgning af din enhed, og påbegynder naturligvis ikke en reparation uden din accept.

Vi reparerer langt de fleste skader på din A20s

Uanset om det drejer sig om en skadet skærm, et træt batteri, eller andre tekniske problemer, har vi erfaringen og ekspertisen til at løse problemet.

Vi benytter kun originale reservedele i vores reparationer, hvilket sikrer, at din enhed fungerer som ny efterfølgende.

Vi tilbyder ligeledes en 2 årig garanti på alle reparationer, så du kan føle dig sikker ved, at din enhed er i de bedste hænder.

Hos MiPhone er vi nemlig dedikerede til at yde førsteklasses service og hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A20s tilbage i topform.

Vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine mobilreparationer!

En reparation af din Samsung Galaxy A20s er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det er en hjertesag for os, hurtigt at få din enhed tilbage i top form, uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy A20s til os. Vi skal nok tage os godt af din enhed!

Find dit værksted Send din enhed