reparation af Samsung Galaxy A22 5G

Samsung Galaxy A22 5G reparation

Model: SM-A226B | Lanceringsdato: 24. juni 2021 | Tekniske specifikationer 

Din smartphone er din nøgle til at holde forbindelsen med omverdenen, og det er essentielt, at den er i topform. Skulle din Samsung Galaxy A22 5G være slået ud af drift, kan vi hos MiPhone med sikkerhed hjælpe dig.

Vi står klar til at varetage enhver reparation, stor som lille, på din Samsung Galaxy A22 5G. I vores arbejde anvender vi udelukkende originale reservedele for at sikre den højeste standard, og vi tilbyder endvidere to års garanti på alle reparationer. Dette er din sikkherhed for en reparation der lever op til producentens standard.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A22 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A22 5G reparation

Samsung Galaxy A22 5G er en imponerende smartphone, der passer perfekt til en bred vifte af opgaver, lige fra at foretage opkald til at tage fotos og opdatere sociale medier.

Med dens 6,6-tommers Full HD+ touchskærm, kan du fordybe dig i indhold af høj kvalitet.

Skulle skærmen på din Samsung Galaxy A22 5G desværre være beskadiget, er MiPhone det rette sted at henvende sig for en reparation. Vi har den nødvendige erfaring til hurtigt at genoprette din enheds fulde funktionalitet.

Mere end 15.000 reparationer og 2 års garanti

Vores værksted i Herlev har hjulpet mere end 15.000 kunder, hvilket gør os til et af de mest foretrukne værksteder i Danmark. Vi tager os af både simple og mere komplekse reparationer med et mål om altid at levere topkvalitet.

Vi er så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi tilbyder to års garanti på alle reparationer. Og det er uanset om vi har skiftet din skærm, batteri, kamera eller USB-C opladerport.

Reparation af Samsung Galaxy gjort nemt

Hos MiPhone ønsker vi at gøre reparationen så nem og bekvem for dig som muligt. Derfor er du altid velkommen på vores værksted eller hos et af vores indleveringssteder uden tidsbestilling.

Foruden Samsung Galaxy A22 5G, tilbyder vi også reparation af en lang række andre Galaxy-modeller i både A-Serien, S-Serien, Z-Serien og Note-Serien.

Kan du ikke finde den reparation du søger i vores prisliste, eller har vi ikke den Galaxy-model du søger en reparation af i vores oversigt? Så skal du være velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på netop din reparation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og tage os af din smartphone, så den igen kan fungere som ny.

En reparation af din Samsung Galaxy A22 5G er lige om hjørnet!

Vi betjener dagligt ulykkelige ejere af smartphones og tablets over hele landet fra vores værksted i Herlev. Når du afleverer din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad ved et af vores indleveringssteder, garanterer vi en hurtig reparation.

En Samsung Galaxy A22 5G reparation kan normalvis håndteres inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager, uanset om du benytter en af vores butikker i eksempelvis Værløse, Virum eller Allerød. Du er også velkommen i Herlev, hvor vi udfører reparationen på stedet.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du nemt sende din Samsung Galaxy til os. Vi sørger for en hurtig ekspedition, og fragten betales af os begge veje! Hos MiPhone prioriterer vi nemlig effektive og holdbare løsninger for vores kunder.

Find dit værksted Send din enhed