reparation af Samsung Galaxy A23 5G

Samsung Galaxy A23 5G reparation

Model: SM-A236B | Lanceringsdato: 2. september 2022 | Tekniske specifikationer 

Samsung Galaxy A23 5G repræsenterer perfekt ideen om en højtydende smartphone, der tilbydes til en overkommelig pris. Selvom den leverer en fremragende performance, er den, som alle smartphones, ikke immun over for potentielle skader eller behov for reparationer.

Her kommer MiPhone ind i billedet, klar til at yde professionel hjælp. Vores erfaring med reparationer af smartphones strækker sig over mere end et årti. Vi bevare enhedens høje standard ved udelukkende at anvende originale reservedele i vores reparationer. Derudover yder vi 2 års garanti på alle reparationer, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tillid til kvaliteten af vores arbejde.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A23 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A23 5G reparation

Hvis din Samsung Galaxy A23 5G oplever problemer som en knust skærm, et udtjent batteri, eller problemer med opladningen, kan du trygt stole på, at vi hos MiPhone leverer en professionel reparation.

Skulle du ikke finde lige præcis den reparation, du har brug for på vores prisliste, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Vi reparerer langt de fleste Samsung-modeller

Udover reparation af Samsung Galaxy A23 5G, er vi i stand til at reparere en bred vifte af Samsung Galaxy-modellerne. Lige her på vores hjemmeside finder du en komplet oversigt over de Samsung-telefoner, vi tilbyder reparation af.

Hos MiPhone er vi forpligtede til bæredygtige reparationer. Vi bruger derofr udelukkende originale reservedele direkte fra Samsung for at sikre lang levetid på din enhed.

Ved at vælge reparation frem for at købe en ny enhed, hjælper du med at reducere elektronikaffald og bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Reparation af Samsung i mere end 10 år

Vores værksted har mere end 10 års erfaring og er ESD-sikret, hvilket sikrer, at din smartphone behandles professionelt og med den største forsigtighed.

Derfor kan vi også uden at tøve yde 2 års garanti på alle vores reparationer og har et team af veluddannede teknikere, der er eksperter i at håndtere enhver form for reparation med præcision.

Du er velkommen til at besøge vores værksted uden tidsbestilling, eller du kan indlevere din defekte Galaxy A23 5G hos et af vores mange indleveringssteder.

Vores engagerede team ser frem til at hjælpe dig med at reparere din Samsung Galaxy A23 5G eller besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

En reparation af din Samsung Galaxy A23 5G er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en Samsung reparation klares inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i eksempelvis VærløseVirum, eller Allerød. Du skal naturligvis også være velkommen på værkstedet i Herlev, hvor vi klarer det meste mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed