reparation af Samsung Galaxy A32

Samsung Galaxy A32 5G reparation

Model: SM-A326B | Lanceringsdato: 22. januar 2021 | Tekniske specifikationer 

Hos MiPhone er vi altid klar til at assistere dig, hvis din Samsung Galaxy A32 5G kræver reparation. Uanset problemet, hvad enten det drejer sig om en skadet skærm, et slidt batteri, kamerafejl, eller andet, har vi de nødvendige kompetencer og reservedele til at løse problemet.

Vores fokus på kvalitet afspejles i vores brug af originale reservedele, som vi får direkte fra Samsung. Dette sikrer, at din enhed reparereres i overensstemmelse med Samsungs egne høje standarder. Vores teknikere arbejder med stor omhu og præcision, hvorfor alle reparationer følges op med 2 års garanti.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A32 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A32 5G reparation

Da Samsung Galaxy A32 5G kom på markedet, modtog den blandede anmeldelser. På trods af at have fire kameraer og adskillige funktioner, blev telefonens ydeevne og skærmkvalitet ofte betragtet som middelmådige af eksperter.

Alligevel blev det en succes blandt mange brugere, hvorfor vi Hos MiPhone står klar til at reparere din Samsung Galaxy A32 5G, hvis den mod forventning skulle gå i stykker.

Vi tilbyder forskellige reparationer, herunder batteri- og skærmudskiftning, til rimelige priser.

Samsung reparation til en overkommelig pris

Samsung Galaxy A32 5G er en alsidig enhed, som mange bruger til at holde kontakten, navigere, streame film og meget mere. Derfor er det vigtigt, at din smartphone fungerer upåklageligt.

Skulle din Galaxy A32 5G pludselig opleve problemer, står vi klar til at hjælpe på vores værksted uden behov for tidsbestilling.

Vi kan håndtere en bred vifte af problemer og er udstyret til at finde og løse fejlen på din enhed, inden for kort tid og til en rimelig pris.

Brug for ny skærm eller nyt batteri til din Galaxy A32 5G?

Galaxy A32 5G’s skærm er ikke den mest holdbare, og den kan nemt blive ridset eller ødelagt ved tab. Vi kan hurtigt og effektivt udskifte skærmen, hvis den skulle blive beskadiget.

Et dårligt batteri kan ligeledes forringe brugeroplevelsen af din Galaxy A32 5G. Hvis batteriet hurtigt løber tør for strøm eller slet ikke oplader, er det en god idé at få det udskiftet. Vi håndterer batteriudskiftninger hurtigt, så din telefon kan fungere optimalt igen.

Hos MiPhone forstår vi vigtigheden af kvalitetsreparationer og benytter derfor kun originale reservedele fra Samsung. Vi tilbyder omhyggelige og holdbare reparationer med 2 års garanti.

Prisen og varigheden af en reparation afhænger af skadens omfang og tilgængeligheden af reservedele. Typisk kan vi udføre reparationer inden for få timer, hvis de nødvendige dele er på lager.

For mere detaljerede priser og yderligere oplysninger om reparationstid, kan du finde vores prisliste og kontaktoplysninger her på siden.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A32 5G tilbage i topform.

En reparation af din Samsung Galaxy A32 5G er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det er en hjertesag for os, hurtigt at få din enhed tilbage i top form, uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy A32 5G til os. Så sørger vi for en hurtig reparation!

Find dit værksted Send din enhed