reparation af Samsung Galaxy A54 5G

Samsung Galaxy A54 5G reparation

Model: SM-A546B | Lanceringsdato: 24. marts 2023 | Tekniske specifikationer 

Hvis din Samsung Galaxy A54 5G har været udsat for et uheld, som har resulteret i en beskadiget skærm, et batteri, der trænger til udskiftning, eller opladningsproblemer, er vi hos MiPhone klædt på til at tilbyde en præcis og professionel reparation.

Vi forstår vigtigheden af din enhed, og derfor behandler vi din Samsung Galaxy A54 5G med den største omhyggelighed og ekspertise. Vi anvender udelukkende originale reservedele for at sikre, at din telefon fungerer som ny efter reparationen. Derudover gennemgår hver enhed en grundig testprocedure før den udleveres til dig igen, for at sikre, at alt fungerer som det skal.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A54 5G

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A54 5G reparation

Hos MiPhone er vi specialiseret i at reparere alle typer af skader, din Samsung Galaxy A54 5G måtte have lidt. Det gælder alt fra en knust skærm, et slidt batteri til et kamera, der ikke længere fokuserer korrekt.

Vores kompetente teknikere står klar til at tilbyde dig den hjælp, du har brug for.

Skulle du ikke finde den specifikke reparation, du søger, i vores prisliste, opfordrer vi dig til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi tager sig godt af din Samsung Galaxy A54 5G

Med mere end ti års erfaring i branchen har vi opbygget betydelig ekspertise inden for reparation af Samsung Galaxy-telefoner.

Vores ESD-sikrede værksted og dygtige teknikere sikrer, at din enhed behandles med største professionalisme og omhu. Vi er det perfekte match, hvis du søger en pålidelig og professionel reparation af din enhed.

2 års garanti på din Samsung reparation

Alle vores reparationer af Samsung Galaxy A54 5G leveres med en to-årig garanti. Uanset om det drejer sig om et batteriskift, skærmreparation eller mere komplekse reparationer, kan du have fuld tillid til kvaliteten af vores arbejde.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at få din Samsung Galaxy A54 5G tilbage i topform, uanset om du kigger forbi vores værksted eller et af vores mange indleveringssteder landet over.

Lad os sørge for, at din Samsung Galaxy igen fungerer optimalt.

En reparation af din Samsung Galaxy A54 5G er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en Samsung reparation klares inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i VærløseStenløse, Virum, Espergærde eller Valby. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor vi udfører de fleste reparationer mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed