reparation af Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 reparation

Model: SM-A705F | Lanceringsdato: 1. maj 2019 | Tekniske specifikationer 

Hos MiPhone forstår vi det kan være til stor frustration at beskadige din Samsung Galaxy A70, men fortvivl ikke. Vores dygtige teknikere har over 10 års erfaring med reparationer af smartphones, herunder Samsung Galaxy-serien. Vi garanterer en hurtig og effektiv reparation, der bringer smilet tilbage på dine læber.

Med vores dygtige teknikere ved roret, kan du trygt overlade din Galaxy A70 til os. Med brug af originale reservedele, sørger vi for, at din telefon hurtigt vender tilbage i topform, så du igen kan fortsætte med at bruge den som før. Derudover får du 2 års garanti på alle reparationer, som en ekstra tryghed.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy A70

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy A70 reparation

Samsung Galaxy A70 byder på en imponerende 6,7-tommer skærm, og med en vægt på blot 183 gram er enheden både let og kraftfuld.

Vi er klar over, at større smartphones ofte er mere udsatte for uheld og skader, og det er her, vi kommer ind i billedet.

Vores dedikerede team af erfarne teknikere er certificeret til at håndtere enhver udfordring, din enhed måtte stå over for, herunder reparation af skærm, kamera og andre nødvendige funktioner.

Besøg os når som helst, uden behov for forudgående aftale, og vi oftest kunne reparere din Samsung Galaxy A70 inden for blot få timer.

Er dit Samsung Galaxy A70 batteri blevet svagt?

En smartphone med en skærm af denne størrelse kræver et kraftigt batteri, og med imponerende 4.500 mAh har Samsung Galaxy A70 den nødvendige kapacitet til at levere strøm i mange timer under normal brug.

Hvis du bemærker, at batteriet hurtigt tappes for strøm, kan en batteriskift muligvis være den rette løsning.

Vi udfører ligeledes batteriskift inden for få timer, hvilket naturligvis foretages med 100% originale reservedele direkte fra Samsung.

Normalvis burde en fuld opladning kunne klares på omkring halvanden time, men hvis din Galaxy A70 afviger fra dette, eller hvis der er problemer med opladningen, kan det skyldes skader på ladeporten.

Dette problem kan vi selvfølgelig også løse for dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted og hjælpe dig med din Samsung Galaxy A70 reparation!

En reparation af din Samsung Galaxy A70 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en Samsung reparation klares inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i eksempelvis VærløseVirum, eller Allerød. Du skal naturligvis også være velkommen på værkstedet i Herlev, hvor vi klarer det meste mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed