reparation af Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Model: SM-G998B | Lanceringsdato: 29. januar 2021 | Tekniske specifikationer 

Til enhver reparation din Samsung Galaxy S21 Ultra måtte kræve, står vi klar til at assistere. Med over et årtis erfaring har vi kompetencerne til at håndtere en bred vifte af reparationer – alt sammen til fordelagtige priser.

Vi tager vores håndværk alvorligt og anvender derfor kun originale dele i reparationen af din Samsung Galaxy. Derfor kan vi også helt uden at tøve tilbyde 2 års garanti på alle reparationer, uanset om du har fået udført et skærmskift, isat nyt kamera eller udskiftet dit udkørte batteri til et nyt.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S21 Ultra

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S21 Ultra reparation

Lige meget hvilke udfordringer eller skader din Samsung Galaxy S21 Ultra måtte lide under, er vi hos MiPhone her for at tilbyde vores hjælp. Hvis den reparation, du søger, ikke findes i vores prisliste, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte os.

Har du en anden Samsung-model, er der stor chance for, at du kan finde den i vores liste over de mange modeller, vi servicerer og reparerer. Du kan se hele udvalget ved at klikke her.

Reparation af din Galaxy S21 Ultra med 2 års garanti

Med vores omfattende erfaring og ekspertise – mere end et årti i branchen – kan du stole på, at du modtager service og kvalitet af højeste standard.

Vi bruger konsekvent originale reservedele i alle vores reparationer for at garantere optimal ydelse og lang holdbarhed.

Desuden lægger vi vægt på at give vores kunder den største sikkerhed og tryghed. Derfor tilbyder vi altid to års garanti på vores reparationer.

Uanset om det drejer sig om udskiftning af batteriet, reparation af skærmen eller andre mere komplekse reparationer, kan du være sikker på, at din Samsung Galaxy S21 Ultra er i gode hænder hos MiPhone.

Lad os fikse din Samsung Galaxy uden tidsbestilling

Du er altid velkommen til at besøge vores værksted uden forudgående tidsbestilling. Du kan også bestille din reparation på forhånd, hvis du ønsker at sikre dig, at reservedele er på lager til straks udførsel af reparationen.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre det så let som muligt for dig at få repareret din Samsung Galaxy S21 Ultra.

En reparation af din Samsung Galaxy S21 Ultra er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Virum, Værløse, Allerød, Stenløse eller Helsinge. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed