reparation af Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 reparation

Model: SM-S911B | Lanceringsdato: 17. februar 2023 | Tekniske specifikationer 

Trænger din Samsung Galaxy S23 til at komme under kærlig behandling? Lad MiPhone tage sig af reparationen med brug af originale reservedele, udført af vores dygtige teknikere med mere end 10 års erfaring, og nyd samtidig godt af vores 2-årige garanti.

Tag din Samsung Galaxy S23 i hånden og besøg vores værksted, eller en af vores mange butikker, uden forudgående tidsbestilling allerede i dag. Vi har gjort det let og overskueligt at få fixet sin Samsung Galaxy, hvorfor du længere nede også kan finde en fuld prisliste over de hyppigste reparationer.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S23

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S23 reparation

Hos MiPhone er vores erfarne teknikere er dedikerede specialister inden for reparation af Samsung Galaxy S23. Uanset om din skærm er gået i stykker eller din enhed oplever problemer med opladningen, kan vores professionelle reparationsteam hjælpe dig med en omhyggelig og effektiv løsning.

Vi er din garanti for en reparation udført på effektiv vis, til en overkommelig pris og af en høj kvalitet.

Vi er ikke alene begrænset til reparation af Samsung Galaxy S23, men tilbyder også reparation af en lang række andre Samsung modeller, i S-serien, A-serien, Z-serien og Note-serien.

Du kan finde en fuld oversigt over alle de Samsung-modeller, som vi servicerer, ved at klikke her.

Originale reservedele til din Samsung reparation

Vi lægger særlig vægt på at sikre den bedste service for vores kunder, og derfor anvender vi udelukkende originale reservedele under reparationen af din Galaxy S23. Dette garanterer, at din telefon fungerer som producenten havde tiltænkt det.

Uanset om din Samsung Galaxy S23 har brug for en skærmreparation, batteriskift eller en anden form for reparation, er du altid velkommen til at besøge vores værksted uden at skulle booke tid på forhånd. De fleste reparationer bliver typisk håndteret allerede samme dag..

2 års garanti på alle reparationer

Vi yder 2 års garanti på alle vores reparationer af Samsung-telefoner. Uanset om du har behov for et simpelt batteriskift, en skærmreparation eller andre mere komplekse indgreb, ønsker vi at sikre, at du modtager den bedst mulige service og sikkerhed.

Hvis dette lyder som noget, din Samsung Galaxy S23 fortjener, så tag gerne forbi vores værksted i Herlev, eller besøg et af vores mange indleveringssteder landet over.

En reparation af din Samsung Galaxy S23 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det er en hjertesag for os, hurtigt at få din enhed tilbage i top form, uanset om du benytter dig af butikken i Rødovre, Værløse, Allerød, Stenløse eller Valby. Derudover skal du også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed