Reparation af Samsung Galaxy 24

Samsung Galaxy S24 reparation

Model: SM-S921B | Lanceringsdato: 24. januar 2024 | Tekniske specifikationer 

Trænger din Samsung Galaxy S24 til en reparation? Hos MiPhone udfører vi reparationer udelukkende med originale reservedele. Vores erfarne teknikere, der har over et årtis erfaring, står klar til at hjælpe dig. Foruden vores høje serviceniveau service får du altid 2-års garanti på alle reparationer.

Sving forbi vores værksted eller en af vores adskillige butikker i dag – ingen tidsbestilling nødvendig. Vi har gjort det nemt og enkelt at få repareret din Samsung Galaxy 24, og lige herunder kan du desuden finde en komplet prisliste over de mest almindelige reparationer.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S24

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S24 reparation

Med lanceringen af den nye Samsung Galaxy S24, der byder på avanceret kamerateknologi, forbedret holdbarhed og avancerede AI-funktioner, forstår vi hos MiPhone vigtigheden af at holde din enhed i topform.

Vores erfarne teknikere, som allerede er specialister i reparationer af tidligere modeller som Galaxy S23, er fuldt forberedte til at tackle enhver udfordring din nye Galaxy S24 måtte præsentere.

Professionel behandling af din Galaxy S24

Uanset problemet, fra skader på den lækre 6.2″ QHD-skærm til problemer med et af de tre kameraer, står vores team klar med omhyggelige og effektive løsninger til din Galaxy S24.

Vi tilbyder reparationer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi bruger udelukkende originale reservedele for at sikre, at din enhed fungerer præcis som tiltænkt af Samsung.

Vi forstår vigtigheden af tillid og tilfredshed i reparationssammenhæng, hvorfor vi tilbyder 2 års garanti på alle vores reparationer.

Din tilfredshed er vores succes

Hos MiPhone er vores mission at sikre, at din Galaxy S24 altid yder sit bedste. Vores forpligtelse til brug af originale reservedele og omfattende garanti, betyder at du trygt kan overlade din enhed til os.

Foruden S24-modellerne, dækker vi et bredt spektrum af Samsung-modeller, inklusiv de nyeste fra S-serien som Galaxy S24, samt modeller fra A-serien, Z-serien og Note-serien.

Det sikrer, at uanset din model eller problemstilling, vil vores teknikere være i stand til at levere kvalificeret og hurtig service.

Besøg os i Herlev eller et af vores mange indleveringssteder landet over – ingen tidsbestilling er nødvendig, og de fleste reparationer klares inden for kort tid.

En reparation af din Samsung Galaxy S24 er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig reparation.

Det gør altså ingen forskel for os om du benytter dig af butikken i eksempelvis Værløse, Allerød, Stenløse eller Virum. Derudover skal du naturligvis også være velkommen på vores værksted i Herlev, hvor langt de fleste reparationer oftest kan udføres mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung Galaxy til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition!

Find dit værksted Send din enhed