reparation af Samsung Galaxy S9 Plus

Samsung Galaxy S9 Plus reparation

Model: SM-G965F | Lanceringsdato: marts 2019 | Tekniske specifikationer 

Hos MiPhone specialiserer vi os i Samsung-reparationer og tilbyder hurtig service, hvor du kan få din Samsung Galaxy S9 Plus repareret inden for få timer. Du har mulighed for enten at besøge vores værksted direkte eller benytte dig af et af vores mange indleveringssteder.

Vores team består af erfarne teknikere, som har en omfattende forståelse for forskellige typer problemer, der kan opstå med Samsung-telefoner. Vi bestræber os på at levere den bedste service, og derfor tilbyder vi to års garanti på alle reparationer. Desuden garanterer vi brugen af udelukkende originale reservedele, således din Galaxy S9 Plus repareres med de bedste komponenter.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy S9 Plus

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy S9 Plus reparation

I 2019 introducerede Samsung Galaxy S9 Plus som en større og mere kraftfuld version af Galaxy S9, tilbydende subtile forbedringer frem for store revolutioner i forhold til Galaxy S8-serien.

Et af de bemærkelsesværdige designændringer i S9 Plus var flytningen af fingeraftryksscanneren. I stedet for at sidde ved siden af kameraet på bagsiden, blev den placeret lige under det, hvilket for mange brugere forbedrede ergonomien og brugervenligheden.

En anden signifikant opgradering var kameraet på bagsiden, som fik markante forbedringer i både hardware og software.

Med 6GB RAM havde S9 Plus en lille fordel i ydeevne sammenlignet med S9-basismodellen, der har 4GB RAM. Dette ligner forskellen mellem Galaxy S8 Plus og S8.

Endvidere tilbyder S9 Plus en generøs lagerkapacitet på op til 256GB, hvilket er en fordobling af den maksimale kapacitet i forgængeren.

Vi er din garanti for en professionel reparation

Selvom Galaxy S9-serien generelt er mere robust end S8-serien, kan uheld stadig forekomme.

Hos MiPhone står vi klar til at tage hånd om din Samsung Galaxy S9 Plus, hvis du oplever problemer. Vores værksted tilbyder hurtige, effektive og prisvenlige reparationer for en bred vifte af skader.

Har du spørgsmål til en reparation af din Samsung Galaxy S9 Plus, står vores kundeservice altid til rådighed. Hvis du er usikker på omfanget af skaden på din telefon, kan vi også foretage en grundig diagnose på stedet.

Vores team af erfarne teknikere er forberedt på at levere professionel service og ekspertise, så din Samsung Galaxy S9 Plus hurtigt er tilbage i top stand.

En reparation af din Samsung Galaxy S9 Plus er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en Samsung reparation klares inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i eksempelvis VærløseVirum, eller Allerød. Du skal naturligvis også være velkommen på værkstedet i Herlev, hvor vi klarer det meste mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed