reparation af Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip reparation

Model: SM-F700F / SM-F707B | Lanceringsdato: 14. februar 2020 | Tekniske specifikationer 

Hvis din Samsung Galaxy Z Flip er blevet bøjet forkert, eller hvis skærmen ikke viser billedet korrekt, er det sandsynligvis tid til en reparation. Heldigvis har du fundet den rette hjælp her hos MiPhone.

Vi har i gennem de sidste mere end 10 år specialiseret os i smartphone-reparationer, og behandler hver enkelt opgave med yderste nøjagtighed og professionalisme. Som med de mere end 15.000 reparationer vi allered ehar udført, kan du være sikker på, at din Samsung Galaxy Z Flip vil blive repareret med høj kvalitet og omhu.

Se reparationspriser

Med mere end 10 års erfaring og 15.000 reparationer, kan du trygt stole på, at din Samsung Galaxy er i trygge hænder hos os.

Reparation af Samsung med originale reservedele

Originale reservedele

Reparation af iPhone og iPad med 2 års garanti

2 års garanti

Hurtig reparation af din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy

Hurtig reparationstid

Pris på reparation af Samsung Galaxy Z Flip

Ikke alle reservedele til Samsung er lagervarer. Typisk leveringstid er 1-2 hverdage. Du kan bestille reparationen på forhånd, således du om muligt kan bruge din telefon, mens reservedele er undervejs. Kontakt os for lagerstatus.

Mere om Samsung Galaxy Z Flip reparation

Samsung Galaxy Z Flip, som er en af Samsungs pionerer inden for foldbare smartphones, blev introduceret i februar 2020 sammen med Galaxy Fold.

Denne banebrydende telefon markerer en tilbagevenden til klapmobilens æra med sin innovative foldbare skærmteknologi.

Selvom Samsung Galaxy Z Flip byder på et elegant og robust design, er det ikke ualmindeligt, at skærmen kan opleve et synligt slid over tid.

Mange års erfaring med Samsung Galaxy Z-reparationer

Hos MiPhone er vi specialister i reparation af Galaxy Z Flip, og vi kan effektivt og sikkert bringe din telefon tilbage til sin oprindelige tilstand.

Vores værksted har en omfattende erfaring med reparationer af Samsung-enheder, især inden for Galaxy-serien. Vi kan udføre de fleste reparationer inden for få timer, hvilket betyder minimal ventetid for dig.

Når du igen får din enhed i hænderne, vil den fungere som ny, uden spor af tidligere skader.

2 års garant på din Samsung reparation

For at sikre din tilfredshed og tryghed, yder vi naturligvis 2 års garanti på alle vores reparationer. Du kan derfor være sikker på, at eventuelle problemer med udskiftede dele vil blive håndteret uden ekstra omkostninger for dig.

Med en praktisk placering i Københavnsområdet og mulighed for indlevinger i adskillige byer rundt omkring i Danmark, er MiPhone det ideelle valg for dig der ønsker en bekvem reparation af din enhed.

Vi ser frem til at tage imod din foldbare smartphone og gøre den så god som ny igen.

En reparation af din Samsung Galaxy Z Flip er lige om hjørnet!

Fra vores værksted i Herlev betjener vi dagligt ulykkelige smartphone og tablet ejere over hele landet. Ved at indlevere din defekte Samsung Galaxy, iPhone eller iPad hos et af vores indleveringssteder, sørger vi for en hurtig og præcis reparation.

Oftest kan en Samsung reparation klares inden for få timer, såfremt reservedelene er på lager – uanset om du benytter dig af butikken i eksempelvis VærløseVirum, eller Allerød. Du skal naturligvis også være velkommen på værkstedet i Herlev, hvor vi klarer det meste mens du venter.

Har du ikke mulighed for at besøge vores værksted eller en af vores butikker, kan du med fordel sende din Samsung til os. Så sørger vi for en hurtig ekspedition – og betaler fragten begge veje!

Find dit værksted Send din enhed